2018-11-18 08:31


Cristian Istrate, diplomatul român rănit într-un accident în Sibiu, mutat la Spitalul Floreasca din Capitală

 |  17:59
Cristian Istrate, diplomatul român rănit într-un accident în Sibiu, mutat  la Spitalul Floreasca din Capitală

Cristian Istrate, șeful Misiunii permanente a României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena, rănit într-un accident produs la sfârşitul săptămânii trecute în judeţul Sibiu, a fost transferat sâmbătă la Spitalul Floreasca din Capitală, scrie Mediafax.

Potrivit prof. Beuran, şef al Clinicii de chirurgie 2 de la Floreasca, pacientul a fost adus de la Spitalul Judeţean Sibiu şi internat la terapie intensivă, în stare stabilă.

Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, spune că şeful Misiunii permanente a României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena, Cristian Istrate, a ieşit de la Terapie Intensivă.

"Starea de sănătate a pacientului este bună. A ieşit de la terapie intensivă şi a fost mutat în Secţia Chirurgie. Acesta a fost operat pentru ruptură de splină şi hemotorax, având şi mai multe coaste rupte. Pacientul este în continuare sub supraveghere", a spus Todăriţă.

Potrivit acestuia, fiul cel mic al ambadasorului este în continuare internat în Secţia Neurochirurgie, starea sa fiind stabilă.

Sursa citată a mai precizat că, la acel moment, medicii nu luau în calcul externarea celor doi pacienţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-20

TAGURI: cristian, istrate, diplomat, roman, accident, sibiu, spital, floreasca, capitala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...