2019-05-20 21:58


Cristian PANTAZI și Dan TĂPĂLAGĂ pleacă de la Hotnews.ro. Ce vor face în continuare

 |  14:16
Cristian PANTAZI și Dan TĂPĂLAGĂ pleacă de la Hotnews.ro. Ce vor face în continuare

Redactorul-şef al HotNews, Cristian Pantazi (foto), şi editorul coordonator Dan Tăpălagă au anunţat, marţi, că părăsesc echipa, urmând să lucreze împreună la un alt proiect editorial, informează News.ro.

„A venit timpul să aleg alt drum. După aproape 14 ani în cea mai tare redacţie din România, plec de la HotNews.ro pentru un alt proiect editorial împreună cu Dan Tăpălagă şi alţi ziarişti de calibru. Las în urmă o redacţie formidabilă şi un public excepţional. HotNews.ro e una dintre ultimele busole funcţionale într-un peisaj mediatic deşertificat, şi sunt convins că aşa va rămâne. O mulţumire aparte li se cuvine acţionarilor. Au creat şi dezvoltat un produs jurnalistic de referinţă în jurul unor valori clare şi asumate unanim”, a scris Pantazi pe pagina sa de Facebook.

Pantazi a anunţat şi că va dezvălui curând mai multe detalii despre proiectul lansat împreună cu Dan Tăpălagă.

La rândul lui, Dan Tăpălagă a scris pe site-ul HotNews că se va despărţi de echipă, după aproape 12 ani.

„Se încheie astăzi una din cele mai frumoase călătorii din carieră mea de jurnalist. Foarte probabil, curând va începe altă. După aproape 12 ani, colaborarea mea cu HotNews.ro se opreşte aici. Cât timp am avut un cuvânt de spus în conducerea editorială, am căutat împreună cu Cristi Pantazi şi cu toţi ceilalţi colegi din redacţie să servim exclusiv interesul public, adevărul şi ne respectăm cititorii aducându-le informaţii şi analize de calitate.  Le mulţumesc colegilor şi le spun să fie mândri de ceea ce fac. Au datoria faţă de public să-l onoreze la fel că până acum, mai ales că vin vremuri tot mai grele. Câtorva le datorez nişte scuze. N-am fost întotdeauna uşor de suportat”, a scris Tăpălagă.

„Le mulţumesc acţionarilor pentru deplină libertate editorială oferită în vremuri tulburi şi pentru curajul de a rezista în momente dificile pentru presă din România. N-au fost deloc puţine încercările prin care am trecut împreună”, a adăugat jurnalistul, precizând că în prezent îi despart viziuni diferite.

Tăpălagă le-a cerut cititorilor să aibă răbdare, pentru că va lansa curând un nou proiect editorial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-13

TAGURI: pantazi, tapalaga, hotnews
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Mar 2018

Chiar ma frământă ce va mai face aceasta coada de topor, tapalaga ....poate ALUPEGUS !!!!
@ANONIM
13 Mar 2018

Va lupta in continuare impotriva mafiei psd si a slugoilor ca tine ciumat rosu . Gunoi bolsevic.
@@ ANONIM
13 Mar 2018

Atunci si tu dobitocule ALUPIGUS.....!!!!! HIHIHI
@@ ANONIM
13 Mar 2018

Saraca mata s.a scremut degeaba sa te faca ...te.a facut dar neuroni ....UN AVORTON RATAT....mai bine făcea un cacat cu moț...ptr ca asa pari ... ALUPIGUS
Random imageUltimele stiri


STARBAG