2019-01-22 00:52


Cristian POMOHACI, primit cu aplauze și flori la Festivalul Oierilor de la Jina

 |  09:53
Cristian POMOHACI, primit cu aplauze și flori la Festivalul Oierilor de la Jina

În calitate şi de cântăreț de muzică populară, preotul Cristian Pomohaci a fost cel mai aplaudat solist duminică, la Festivalul Oierilor, din comuna sibiană Jina. El a fost primit cu aplauze și a primit flori de la zeci de admiratori care au urcat pe scenă, unii chiar împreună cu copiii.

Pomohaci a făcut dedicații de pe scenă preotului din comună, care nu era de față, dar și oamenilor prezenți în public. "Dați-mi voie să fac o dedicație specială slujitorului sfântului altar care slujește aici, în Jina, părintelui dumneavoastră. Să-i sărut mâna sfințită și să-i spun prin intermediul cântecului lui Cristian Pomohaci: toată casa are o cruce, numa cine poate o duce", a spus duminică, de pe scenă, fostul preot.

Printre cei care au urcat pe scenă și i-au dat flori s-a aflat și un tânăr preot din Sibiu, care nu a purtat sutană. Un grup de fani ai lui Pomohaci l-a protejat la urcarea și coborârea de pe scenă pe fostul preot.

Nu a contestat până acum excluderea din preoție

Cristian Pomohaci nu a contestat deocamdată excluderea sa din preoție, au precizat luni, pentru Agerpres, surse din cadrul Mitropoliei Ardealului. Fostul preot, cercetat de Parchetul General pentru că ar fi încercat să corupă sexual un minor de 17 ani are timp 15 zile să atace, la mitropolit, decizia luată vineri, de către Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-31

TAGURI: preot, pomohaci, aplauze, flori, festivalul oierilor, jina, sibiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
31 Iul 2017

La PUSCARIE cu acest pedofil......SICTIR
@GOGU....
31 Iul 2017

Subscriu!
DRACULA PARK
31 Iul 2017

sa faca sex anal cu tepele lui DRACULA
Random imageUltimele stiri

loading...