2019-01-22 06:27


Cristian Popescu Piedone, trimis în judecată pentru conflict de interese

 |  13:32
Cristian Popescu Piedone, trimis în judecată pentru conflict de interese

Cristian Popescu Piedone a fost trimis în judecată pentru săvârșirea a trei infracțiuni de conflict de interese săvârșite începând din anul 2013, într-un dosar instrumentat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

"În calitate de primar al Sectorului 4 București, inculpatul Popescu Cristian Victor Piedone, în perioada 2013 — 2014, a semnat acorduri și autorizații de funcționare pentru SC G.T.E. SRL, având ca obiect principal de activitate restaurante, societate la care numiții P.V. și P.A.M., copiii acestuia, rude de gradul I, dețin calitatea de asociat și funcția de administrator, și în urma obținerii cărora unitatea a început/ și-a desfășurat activitatea comercială", se precizează în comunicatul PÎCCJ.

Sursa citată mai precizează că Piedone a semnat în calitate de primar acorduri de funcționare pentru alte două societăți deținute de copiii săi.

"În perioada 2013 — 2015, a semnat pentru SC S.T.K. SRL, având ca obiect principal de activitate alte activități recreative și distractive, două acorduri de funcționare pentru punctul de lucru din Parcul Lumea Copiilor, zona karturi, sector 4 București, societate la care numitul P.V. (fiul acestuia) deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator, și în urma cărora unitatea a început/ și-a desfășurat activitatea comercială. De asemenea, (...) a semnat, în anul 2015, acordul de funcționare pentru un punct de lucru din București al SC C. SRL, având ca obiect principal de activitate comerț cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie și produselor zaharoase, în magazine specializate, societate la care numita P.A.M. (fiica acestuia) deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator, și în urma cărora unitatea a început desfășurarea activității comerciale", menţionează PÎCCJ.

Dosarul a fost trimis pentru soluționare Judecătoriei Sectorului 4 București.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-07

TAGURI: cristian popescu piedone, trimis, judecata, conflict, interese
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...