2019-01-23 09:29


CSM amână DECIZIA în cazul şefei DNA! Laura Codruţa Kovesi, cercetată disciplinar

 |  12:43
CSM amână DECIZIA în cazul şefei DNA! Laura Codruţa Kovesi, cercetată disciplinar

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a amânat miercuri pentru 27 iunie decizia în cazul procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, în dosarul în care este cercetată de Inspecţia Judiciară pentru refuzul de a se prezenta la audierile Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009. În acest caz, Kovesi a fost audiată la CSM, timp de aproximativ două ore.

CSM era aşteptat să dea un răspuns miercuri, în şedinţa secţiei pentru procurori, însă a amânat pentru 27 iunie.

În luna aprilie, Inspecţia Judiciară a declanşat două acţiuni disciplinare împotriva şefei DNA, legate de refuzul de a se prezenta la audierile Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 şi de desemnarea consilierului judecător Dana Tiţian să facă verificări la două servicii teritoriale.

În primul dosar, Laura Codruţa Kovesi a fost audiată în urmă cu o săptămână în Secţia pentru procurori a CSM timp de aproximativ două ore.

Sesizarea în dosarul în care Kovesi era cercetată disciplinar pentru desemnarea consilierului judecător Dana Tiţian să facă verificări la două servicii teritoriale a fost respinsă.

În 18 aprilie, Inspecţia Judiciară a anunţat că a început acţiunea disciplinară faţă de procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, după ce a refuzat de mai multe ori să se prezinte la audierile Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009. Inspectorii spun că prin neprezentarea la Comisie şi prin necomunicarea informaţiilor solicitate, Kovesi a afectat onoarea profesională şi prestigiul funcţiei de magistrat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-20

TAGURI: csm, decizia, sefa dna, laura codruta kovesi,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FREACA MENTA
21 Iun 2018

frecati tiparu pina se duce dracu toata tara . dar luati bani din mai multe servici
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...