2019-02-17 08:19


CSM, aviz negativ pentru REVOCAREA lui Augustin Lazăr

 |  16:27
CSM, aviz negativ pentru REVOCAREA lui Augustin Lazăr

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a emis luni aviz negativ asupra cererii ministrului Justiției de revocare a lui Augustin Lazăr din funcția de procuror general.

Și în cazul şefei DNA Laura Codruţa Kovesi avizul a fost negativ, ceea ce nu l-a împiedicat pe ministrul Justiţiei să trimită mai departe preşedintelui Klaus Iohannis propunerea sa de revocare a acesteia.   Avizul CSM este unul consultativ și a fost dat la finalul unei ședințe în care ministrul Justiției și procurorul general s-au aflat față în față, susținându-și punctele de vedere.   Procurorul general Augustin Lazăr a spus, în ședința CSM, că procedura de evaluare a sa derulată de Tudorel Toader este nelegală întrucât ministrul Justiției nu are competența funcțională de a evalua procurorii cu funcții de conducere. Lazăr a mai spus în Secția pentru procurori a CSM că toate punctele din raportul de evaluare întocmit de Toader au ca numitor comun instrumentarea dosarului legat de protestul din 10 august din Piața Victoriei.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-19

TAGURI: csm, aviz negativ, augustin lazar, revocare, procuror general
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
19 Noi 2018

ESTE CONSULTATIV ....CUM ERA SA ISI DE.A ACORDUL.....SI PLAGIATOAREA A AVUT AVIZ NEGATIV....SI ACUM E PA ...
HOTARâREA 2 DIN 2012.
19 Noi 2018

Dupa rezolutia din P.E ROMANIA ESTE OBLIGATA SA RESPECTE RECOMANDARILE U.E , MCV , COMISIA DE LA VENETIA SI GRECO. PRIN HOTARÂREA 2 DIN 2012 A CCR SEMNATA SI DE TOADER TOATE RECOMANDARILE SUNT OBLIGATORII. DECI AUGUSTIN LAZAR NU POATE FI REVOCAT , IAR LEGILE PE JUSTITIE DATE DE. MAFIA PSD-ALDE. TREBUIESC ABROGATE. HOTARÂREA CCR ESTE OBLIGATORIE.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...