2019-03-22 10:51


CSM discută miercuri unde va activa ca PROCUROR Kovesi

 |  09:36
CSM discută miercuri unde va activa ca PROCUROR Kovesi

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va decide miercuri unde îşi va continua activitatea de procuror fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi.

"Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 4303/2018 privind continuarea activităţii doamnei Laura Codruţa Kovesi, procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, ca urmare a revocării din funcţia de conducere deţinută", apare pe ordinea de zi a şedinţei din 11 iulie a Secţiei pentru procurori a CSM.

Şedinţa este programată la ora 10.00, fiind aşteptaţi să participe procurorul general Augustin Lazăr şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Înainte de a fi numită în 2006 în funcţia de procuror general al României, Laura Codruţa Kovesi a activat la DIICOT Sibiu.

Kovesi a anunţat luni, după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sa din funcţia de procuror-şef al DNA, că nu va mai lucra în Direcţia Naţională Anticorupţie, dar va rămâne procuror. "De astăzi nu voi mai lucra în DNA. Voi rămâne procuror", a spus Kovesi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-11

TAGURI: csm, kovesi, pocuror,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...