2017-01-19 19:29

EVENIMENT


Cu inima sfâşiată de o româncă şi de… cuţit. Un pictor german s-a sinucis din dragoste

 |  18:56
Cu inima sfâşiată de o româncă şi de… cuţit. Un pictor german s-a sinucis din dragoste

Un pictor german care lucra de câţiva ani cavoluntar la o fundaţie din Arad, unde îi ajuta pe copiii cu dizabilităţi, afost găsit mort duminică, în casa în care locuia, procurorii constatând că eraînjunghiat de două ori în piept, iar prima ipoteză a anchetatorilor este căbărbatul s-a sinucis.

Un cetăţean german, în vârstă de 45 de ani,care lucra ca voluntar pentru o asociaţie de caritate din Arad, a fost găsitmort, cu două plăgi înjunghiate în zona inimii, iar anchetatorii cred că a fostvorba de o sinucidere. Din două motive. Primul, pentrucă uşa era încuiată prin interior, iar cheile erau în yală şi al doilea, de peprăselele cuţitului au fost prelevate doar impresiunile digitale ale victimei.

Cetăţeanul german Ansgar Heiling a fostgăsit, ieri, într-un apartament situat pe strada George Coşbuc din municipiulArad, unde locuia. L-au găsit colegii lui care, după ce l-au aşteptat preţ demai multe ore la asociaţie, s-au decis să-l caute acasă. Pentru că nu au pututintra în apartament, colegii neamţului au cerut ajutorul pompierilor, care auspart uşa. Cetăţeanul german a fost găsit într-o baltă de sânge, iar în zonainimii avea două urme de înjunghiere. "Uşa era încuiată din interior şilumina aprinsă. L-am sunat şi îi auzeam telefonul în casă. Am sunat la 112 şiau venit pompierii, care au spart uşa. Era un om bun, învăţa copiii să pictezeşi le cânta la chitară", a declarat un coleg al bărbatului. „Cetăţeanulgerman a fost găsit decedat în locuinţa sa. Cadavrul avea două plăgiînjunghiate în zona inimii, iar cuţitul era alături. Nu sunt urme de răvăşireîn apartament, iar uşa era încuiată pe dinăuntru. Toate indiciile ne duc laconcluzia că este vorba despre o sinucidere, dar vom aştepta raportulmedico-legal pentru a elimina orice suspiciune cu privire la acest caz”, adeclarat Florin Roman, procuror criminalist.

„Făcea terapie prin artă”

Ansgar Heiling s-a stabilit în urma cu cinciani în judeţul Arad, unde a lucrat ca voluntar pentru o asociaţie de caritatedin localitatea Ţipari. Acolo a avut o relaţie sentimentală cu o femeie, pânăîn toamna anului trecut, când cetăţeanul german s-a mutat la o asociaţie decaritate din municipiul Arad, care se ocupa de protecţia copiilor cudizabilităţi. Între timp femeia l-a părăsit, iar cei care l-au cunoscut au spuscă acesta a suferit mult în urma despărţirii. „A fost unul dintre cei mai bunipe care i-am cunoscut. O să ne lipsească foarte mult la asociaţie. Dinoctombrie a lucrat zilnic şi i-a ajutat pe copii cu arta lui. Îi învăţa săsculpteze, să picteze, practic făcea terapie prin artă. A fost un om fără nici unfel de viciu, dar a fost foarte nefericit. Aş dori să nu-l judece nimeni pentrupasul pe care l-a făcut“, a declarat una dintre colegele cetăţeanului german.

Cadavrul bărbatului a fost transportat laServiciul de Medicină Legală al Spitalului Clinic Judeţean Arad pentruefectuarea necropsiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-03-26

Mai multe imagini:
Cu inima sfâşiată de o româncă şi de… cuţit. Un pictor german s-a sinucis din dragoste
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image