2019-03-21 12:01


Culturist bătut cu bestialitate în centrul Clujului

 |  15:34
Culturist bătut cu bestialitate în centrul Clujului

Trei bărbaţi au fost arestaţi de Judecătoria Cluj-Napoca după ce au bătut crunt un şofer, care înainte de a fi agresat a avut o mică dispută în trafic cu unul dintre acuzaţi.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au propus, joi, instanţei arestarea preventivă, pentru o perioada de 29 de zile, a lui Ionuţ Vasile Tripon, Alin Ferenţi şi Sergiu Dan Pintea, sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, informează Ministerul Public.

Potrivit anchetatorilor, în 11 august 2011, în jurul orei 23.50-24.00, pe o stradă din centrul municipiului Cluj, a avut loc o şicană în trafic între Tripon şi Horaţiu Buduşan, ambii conducând câte unui autoturism. Cei doi şi-au adresat reciproc injurii. La scurt timp, maşina lui Buduşan a fost blocată în trafic, fiind flancată atât de autoturismul lui Tripon, dar şi de un altul, la volanul căruia se afla Pintea. În acest context, celor doi li s-a alăturat Ferenţi. Victima a coborât din maşină, a discutat în contradictoriu cu cei trei, după care a fugit, traversând strada. Bărbatul a fost urmărit de cei trei care l-au lovit cu picioarele în cap şi în piept, până ce aceasta şi-a pierdut cunoştinţa.

"Cei trei agresori au părăsit locul faptei, lăsând-o pe partea vătămată abandonată pe stradă. În urma agresiunii, partea vătămată a suferit leziuni a căror vindecare necesită 14-18 zile de îngrijiri medicale", spun procurorii.

Horaţiu Buduşan este  un culturist celebru în Cluj-Napoca.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...