2019-01-24 06:36


Cum a ajuns Liviu Dragnea să fie RECLAMAT la DIICOT

 |  22:40
Cum a ajuns Liviu Dragnea să fie RECLAMAT la DIICOT

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a mers, luni, la sediul DIICOT, unde a depus o plângere penală împotriva liderului PSD Liviu Dragnea cu privire la presupusele sale legături cu Tel Drum, prezentate în ancheta Rise Project.

"Am depus, aşa cum am promis, o sesizare oficială în calitate de deputat pentru ca DIICOT să cerceteze afacerile necurate ale lui Dragnea.România este sub cod roşu de incompetenţă şi corupţie sub guvernarea PSDragnea", a scris deputatul, pe Facebook.

Într-un clip filmat în faţa sediului DIICOT, el afirmă că plângerea este depusă ca urmare a informaţiilor prezentate de Rise Project.

"Mi se pare extrem de grav că din comunicatul DNA am aflat abia acum că această instituţie cercetează legăturile pe care le are Liviu Dragnea cu Tel Drum. Este extrem de important să avem încredere în instituţiile statului şi ceea ce se întâmplă acum la DNA zdruncină încrederea multor cetăţeni. (...) Cred că DIICOT este în măsură să cerceteze eventualele legături ale lui Liviu Dragnea cu grupul infracţional organizat descris de către Rise Project", spune deputatul.

Rise Project a publicat joi un raport atribuit Direcţiei Generale de Protecţie Internă, intitulat "Notă privind aspecte care afectează climatul socio-economic al judeţului Teleorman", care descrie o "reţea infracţională compusă din persoane cu putere de decizie în judeţ”, prin care Liviu Dragnea ar fi fraudat fonduri europene şi guvernamentale. În acest document, Dragnea este prezentat drept "deţinătorul majoritar al acţiunilor la purtător de la SC Tel Drum SA”.

DNA a anunţat, vineri, că ”o parte dintre aspectele conţinute în investigaţia jurnalistică publicată” de Rise Project fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul direcţiei. Dosarul a fost constituit pe bază de sesizare din oficiu, procurorii dispunând în luna februarie începerea urmăririi penale in rem pentru infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei.

Direcţia Naţională Anticorupţie a transmis, vineri, un comunicat de presă în care spune că o parte din aspectele conţinute în investigaţia publicată joi de Rise Project fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul DNA, iar în acest dosar, constituit pe bază de sesizare din oficiu, procurorii au dispus, în 19 februarie 2016, începerea urmăririi penale in rem (faţă de fapte) pentru infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei.

Totodată, DNA afirmă că după începerea urmăririi penale au fost solicitate informaţii inclusiv de la autorităţile din Brazilia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-10

TAGURI: liviu dragnea, diicot, usr, emanuel ungureanu, tel drum, psd, rise project
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
10 Iul 2017

Si eu daca zic ca esti prost ....ce faci?? ...te duci să te dai cu capul de pereți???? Multi dobitoci sunt pe lumea asta ....iar daca prostia ar durea.....multi deputați ar urla
DEPUTATULEMANUELLE
11 Iul 2017

TE AI trezit si tu ba japita nespalata MERGI si dormi in parlament alaturi de cealalta putoare care doarme ca porcul Cand Soros nu va va mai da dolari pe cine o sa mailingi in fund bai tradator si vanzator de neam sorosist
MAK
12 Iul 2017

Acest deputat nu este prost, este tâmpit. Dacă este înregistrat un dosar la DNA, ce rost mai are să faci și tu plângere penală ?
Random imageUltimele stiri

loading...