2018-12-18 23:35


Cum a furat o angajată banii din biletele de autobuz

 |  18:30
Cum a furat o angajată banii din biletele de autobuz

Elena Sandu, şefa casieriei centrale a Regiei Autonome de Transport Public din Iaşi este bănuită că a vândut bilete în valoare de 500.000 de lei, fără a preda banii regiei.

'În urma unor sesizări pe care le-am avut de la o parte din colegii noştri, am dispus efectuarea unei inventarieri în cadrul casieriei colectoare. Astfel am obţinut lipsa a o parte din biletele care trebuiau vândute prin tonete sau dispecerate. Nu este vorba de falsificarea biletelor, ci doar lipsă din gestiune. Persoana în cauză este Elena Sandu. Pe perioada anchetei i-a fost suspendat contractul de muncă. Am făcut plângere la Parchet', a anunţat Marcel Ghercă, directorul RATP, conform Stiripesurse.ro,

Conform acestuia, din primele estimări rezultă că din casierie au dispărut de la începutul anului şi până acum 500.000 de lei.

"Din magazia unităţii există un gestionar care eliberează un număr de bilete casierului din casieria colectoare. Acesta din urmă are obligaţia să elibereze bilete dispecerilor sau tonetarilor în funcţie de banii viraţi de aceştia. Aceşti bani sunt viraţi în casieria centrală. În urma inventarierii şi verificărilor s-a constatat că lipsesc serii întregi de bilete', a mai spus Mihai Ghercă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

TAGURI: casierie, bilete, ratp, iasi, autobuz
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...