2019-01-18 01:29


Cum EXPLICĂ Ministrul de Finanțe GAFA cu ministerul FANTOMĂ care primește bani de salarii

 |  18:54
Cum EXPLICĂ Ministrul de Finanțe GAFA cu ministerul FANTOMĂ care primește bani de salarii

În Monitorul Oficial a fost publicată lista cu ministerele şi autorităţile publice care au solicitat Ministerului de Finanţe plata salariilor înainte de sărbători. Pe listă, însă, apare și Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Social, care nu mai există din ianuarie. Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că în ordinul pe care l-a dispus nu s-a strecurat nicio gafă, iar ministerul, de fapt, există în continuare.

”De cel puțin două săptămâni de zile, Ministerul de Finanțe a discutat cu fiecare ordonator de credite, pentru a vedea dacă la nivelul acelei instituții se dorește sau nu să se acorde anticipat salariile pentru sărbătorile de Paști. (...) Dacă ne uităm, din punct de vedere legal, acest minister există, pentru că protocoalele așa cum este prevăzut de actul normativ care spunea că acest minister dispare trebuiau făcute niște proceduri ulterioare de semnare. Având în vedere că acest minister încă există, cererea nu se poate face decât din partea acelui ordonator de credite, pentru ca acei oameni să-și primească salariile anticipat. Nu am făcut nimic. Totul este conform legii și cadrului legal actual”, a explicat Ministrul Finanțelor, la Antena 3, potrivit romanialibera.ro.

Teodorovici a mai precizat că va avea grijă să dea un premiu celui care va descoperi o gafă făcută de el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-06

TAGURI: ministrul de finante, gafa, ministerul consultare publica si dialog social
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


INCOMPETENTA.
07 Apr 2018

Prostia si incompetenta acestui guvern mafiot a depasit orice limita. Acesti impostori care de un an si jumatate se ocupa doar de distrugerea justitiei pentru a salva doua mizerii de la puscarie (drak-nea si mascariceanu ) trebui sa plece din fruntea Romaniei pana nu e prea tarziu. Doar cretinii si lichelele mai pot vota la urmatoarele alegeri organizatia mafiota psd -alde.
Random imageUltimele stiri

loading...