2018-12-10 06:21


Cum explică Piedone neregulile de la Clubul Colectiv: inspectorii lucrează până la 16.30

 |  07:44
Cum explică Piedone neregulile de la Clubul Colectiv: inspectorii lucrează până la 16.30

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, spune că nu are ce să-şi reproşeze în cazul incendiului produs vineri seară, în urma căruia au murit 27 de persoane.

Controalele inspectorilor săi s-au desfăşurat înainte de ora 16.30, în cadrul programului de lucru, nu seara şi noaptea, când clubul are activitate, a spus primarul. Piedone a explicat că inspectorii primăriei nu pot verifica şi clădirile cluburilor, deoarece acestea îşi încep activitatea noaptea, pe când cei de la primărie pleacă acasă la 16 după amiază

Primarul a declarat, sâmbătă, în faţa clubului Colectiv, că localul nu are autorizaţii de la ISU pentru că aveau o declaraţie pe propria răspundere, care este cuprinsă într-un acord de funcţionare.

Cristian Popescu a spus că nu are ce să-şi reproşeze şi că, din punctul de vedere al Primăriei, clubulul a funcţionat legal. „Avem la dosar toate actele, am îndeplinit toate normele legale de eliberare a acordului de funcţionare (…) Legea Poliţiei locale spune că pentru eliberarea acordului de funcţionare trebuie să avem acordul locatarului, contractul de închiriere, titlul de proprietate, datele de identificare de la Registrul Comerţului. Locatarul dă declaraţie pe proprie răspundere despre ce activitatea pe care trebuie să o desfăşoare. Acordul de funcţionare însumează toate acordurile de la toate institituţiile?, a susţinut primarul Sectorului 4, unde se află Clubul Colectiv.

Piedone a precizat că va pune la dispoziţie documentele în legătură cu acest club şi că nu exită un act pentru activităţi pirotehnice. „În contractul de locaţie, semnat între societatea comercială Pionierul şi Colective Club SRL, la obiectul contractului se specifică clar, semnarea procesului verbal de predare-primire certifică predarea de către locatar şi preluare de către locatar a spaţiului. Locatarul va folosi exclusiv spaţiul cu destinaţie, sediu social, cu punct de lucru şi va desfăşura activităţile de club, discotecă, bar, alimentaţie publică. Din punct de vedere şi atribuţiile pe care le are Primăria Sectorului 4, pentru emiterea acordului de funcţionare avem la dosar şi avem îndeplinite toate normele legale de eliberare a acestui certificat” a spus primarul sectorului 4.

Clubul Colectiv era autorizat să funcţioneze din ianuarie, iar ultimul control la local a avut loc pe 21 octombrie, ocazie cu care s-a constatat lipsa personalului calificat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-01

TAGURI: piedone, primar sector 4, club colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GURITA
01 Noi 2015

La urma urmei ce sa le pretinzi si astora,peste actele legale si angajamentul,pe proprie raspundere ca isi vor respecta obligatiile ? Sa-i pazeasca pe toti ce fac ? Pai au sute de unitati pe raza sectoarelor si inchipuiti-va situatia din judete,unde au mai multe localitati cu asemenea profil.La fel Politia,Pompierii etc.Ancheta penala si puscaria in baza legii ,pentru cei inconstienti.Daca unul cere autorizatie pentru nu stiu ce local si face bombe !
Random imageUltimele stiri


loading...