2019-03-19 10:12


Cum REACȚIONEAZĂ Emil Boc după acuzațiile în cazul medicului Lucan

 |  17:12
Cum REACȚIONEAZĂ Emil Boc după acuzațiile în cazul medicului Lucan

Emil Boc reacționează la acuzațiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu și spune că nu a beneficiat de tratament preferențial din partea medicului Lucan, iar contractul pentru clinică a fost aprobat înainte ca el să fie primar al Clujului.

Primarul Clujului, Emil Boc, a răspuns jurnaliștilor Digi24 printr-un SMS și spune că contractul de cesiune pentru ridicarea clinicii private a medicului Lucan a fost aprobat înainte ca el să ocupe funcția de primar.

De asemenea, Emil Boc spune că nu a beneficiat de niciun fel de tratament preferențial din partea medicului Lucan și că a avut scurte intervenții medicale care nu au necesitat internare, atât la clinica de stat, cât și la clinica privată. În condițiile în care respectivele proceduri medicale se puteau efectua în Cluj Napoca, a considerat firesc să nu plece în strainătate, mai spune Emil Boc.

La ieșirea de la DIICOT, deputatul USR a afirmat că medicul Lucan a fost ajutat de Emil Boc, care a fost operat la rândul său de medicul clujan şi pe care l-a avut consilier personal pe probleme de sănătate. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-03
Citeste si:
Denunțătorul lui LUCAN face apel la PROCURORUL general: „În România este un jaf generalizat pe zona medicală!”

TAGURI: emil boc, reactie, emanuel ungureanu, cluj, medic lucan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Ian 2018

acest porc BOK-POK ar trebui sa nu mai apara vreodata in public-partidul PD-L MAFIa PORTOCALIE s-a desfiintat datorita coruptiei iar el ar trebui sa ne explice cum a spulberat 20de miliarde de euro cu UDREA prin DUBAI in anii 2008-2010..cu EADS,MICROSOFT,ANRP si asa mai departe...cum de este singurul mohican ramas in libertate,cine-l protejeaza pe acest slugoi al mafiei
ANONIM
03 Ian 2018

Ungureanu sa fie anchetat si acuzat ptr tăinuire si favorizate la acest JAF prin tainuire...A FOST COMPLICE
GHEORGHE
04 Ian 2018

sa-i faceti toti bolsecicii rosii oral DOMN-L-I BOC..IDIOTILOR
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...