2018-12-16 19:32


Cum s-au făcut SCRUM arhivele unor companii și BĂNCI la marginea Bucureștiului. INCENDIUL durează de mai bine de 16 ore

 |  10:34
Cum s-au făcut SCRUM arhivele unor companii și BĂNCI la marginea Bucureștiului. INCENDIUL durează de mai bine de 16 ore

Incendiul care a cuprins, vineri seară, un depozit din judeţul Ilfov în care sunt depozitate arhivele mai multor companii, inclusiv bănci, încă nu a fost lichidat, pompierii acţionând în continuare cu şase autospeciale, a declarat, sâmbătă dimineaţă, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin.

Reprezentantul ISU a precizat că incendiul care a izbucnit în urmă cu peste 16 ore într-un depozit din localitatea Dărăşti, judeţul Ilfov, nu este lichidat, iar sâmbătă la ora 8.00 au fost schimbate efectivele de pompieri.

La această oră, pompierii acţionează cu şase autospeciale pentru a lichida incendiul.

Incendiul a afectat aproximativ 1.000 de metri pătraţi din suprafaţa totală a imobilului de 1.800 de metri pătraţi, a declarat vineri seară pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Daniel Vasile. Potrivit acestuia, tavanul depozitului este aproape în întregime prăbuşit. 

Iniţial, au fost trimise pentru stingerea incendiului zece autospeciale, patru autoscări şi o echipă de descarcerare, însă numărul acestora a fost suplimentat vineri seara, ajungându-se la 15 autospeciale de stingere, trei echipe de descarcerare şi au fost aduse şi motopompe pentru alimentare din surse fără presiune.

În urma incendiului, au ars cantităţi mari de documente ale unor companii.

Depozitul aparţine Global Archive Management, companie care se ocupă de arhivarea şi depozitarea documentelor. Potrivit site-ului companiei, aceasta are peste 150 de clienţi, în general companii private, inclusiv bănci.

Managerul firmei, Ştefan Ecxarcu, a declarat că nu a fost stabilită deocamdată cauza izbucnirii focului şi că toţi clienţii care aveau depozitate acolo arhivele vor fi despăguţi. El a mai spus că firma investise recent într-un sistem modern de stingere a incendiilor, cu gaz inert, la două dintre depozitele companiei. Depozitul cuprins de incendiu nu avea însă un astfel de sistem.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-27

TAGURI: arhive, companii, banci, incendiu, scrum, ilfov, bucuresti, depozit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Mai 2017

John.....Yes Sir,ce doriti....John un pahar de apa te rog....Poftiti Sir un pahar de apa...JOHN!!!....Yes sir ce doriti Inca un pahar cu apa..Poftiti Sir un pahar cu apa....JOOOOHN!!!....Yes Sir......Vreau inca un phar cu apa...Sir,daca va este asa de sete va aduc o sticla de 1ltru ....Nu John nu mi-este de loc sete...Dar care este problema SIR......JOHN problema e alta...ARD ARHIVELE SI NOI TREBUIE SA NE PREFACEM CA NE LUPTAM CU FOCUL....ha ha ha stupid people
Random imageUltimele stiri


loading...