2017-01-20 15:53

EVENIMENT


Curse RATB pentru suporterii de la Europa League

 |  20:14
Curse RATB pentru suporterii de la Europa League

Spectatorii de la Finala Europa League 2012, de la Bucureşti, vor beneficia de curse speciale de autobuz, a declarat pentru ziarul Putereaprimarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

De asemenea, primarul Oprescu va discuta cu hotelierii pentru a asigura condiţii cât mai bune de cazare pentru cei aproximativ 50.000 de turişti care se preconizează că vor veni în Bucureşti pentru a urmări evenimentul sportiv. „Vor veni mulţi străini. Nu pot să-i las să aştepte la aeroport şi să profite de ei taximetriştii. Vom avea curse speciale ale RATB. Vom avea şi alte condiţii speciale pentru organizarea finalei. De cursele speciale ale RATB vor beneficia toţi cei care şi-au cumpărat bilet şi sunt aproximativ 50.000”, ne-a declarat Oprescu. Autobuzele Regiei Autonome de Transport Bucureşti vor prelua spectatorii de la Europa League din zona Aeroportului Băneasa şi îi vor conduce la Stadionul Naţional sau la unităţile hoteliere.  

În ceea ce priveşte accesul pe Naţional Arena, organizatorii au pus 20.000 de bilete la dispoziţia spectatorilor români, vândute deja din primele zile, câte 10.000 celor două cluburi finaliste şi încă 10.000 sponsorilor finalei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-18

TAGURI: Europa- League, suporteri, RATB, finala, curse, hotelieri, bileteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image