2017-01-19 00:35

EVENIMENT


Curtea de Conturi verifică dacă şefa CJAS Tulcea a decontat labioplastia fiicei sale

 |  18:58
Curtea de Conturi verifică dacă şefa CJAS Tulcea a decontat labioplastia fiicei sale

Casa Judeţeană de Asigurări deSănătate Tulcea este vizată de un control al Curţii de Conturi a României.Asta, se pare, după ce în presă au apărut informaţii conform cărora o parte dinbanii pentru operaţia de labioplastie (de micşorare a labiilor) a fiiceipreşedintei acestei direcţii ar fi fost decontaţi de CJAS Tulcea. Mai mult, şiAgenţia Naţională de Integritate efectuează o anchetă pe tema declaraţiei deavere.

Surse din cadrul Curţii de Conturi audeclarat că se efectuează o anchetă privind anumite sume decontate de CasaJudeţeană de Asigurări de Sănătate Tulcea pentru asiguratul Alina Radu, careeste nimeni alta decât fiica Anişoarei Radu, preşedinta acestei direcţii. Aceleaşisurse spun că se pare că o parte din banii necesari pentru operaţia estetică demicşorare a labiilor ar fi fost decontaţi de această direcţie, după ce un medicar fi făcut abuz în serviciu. “Urmează săidentificăm dacă au fost decontate sume de bani pentru operaţia estetică şidacă se confirmă vom sesiza organele competente. Mai mult, dacă se va dovedi căacest lucru a fost făcut în baza unui act fals vom sesiza Parchetul”, au declarat inspectori din cadrul Curţii de Conturi.

Administrator şi unic acţionar

Problemele AnişoareiRadu cu legea nu se termină aici. Autoritatea Naţională de Integritate adeclanşat şi ea o anchetă, în urma materialului publicat de “Puterea”.Anchetatorii vizează o serie de neconcordanţe între declaraţia de avere şi cea deinterese şi datele de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. Conformacestora, Anişoara Radu a omis să treacă în declaraţia de interese faptul căeste acţionară şi la altă societatecomercială. Conform anchetatorilor, din datele de la ONRC rezultă că, în 8august 2008, Anişoara Radu a deschis firma Office Credit SRL. În declaraţia deinterese depusă în 16 octombrie 2008, deci la două luni de la înfiinţareafirmei, Anişoara Radu nu face nici o referire la faptul că este unic asociat şiadministrator la SC Office Credit SRL. Ea spune doar că deţine câte 50 la sutădin acţiuni la firmele: Narcisa Mod Design, Narcisa Certer şi EasyCredit - Franciză Volksbank. Modificareanu apare nici în anul 2009, când în declaraţia deinterese, Anişoara Radu spunea că este acţionară în două societăţi comerciale:Narcisa Mob şi Easy Credit, având câte 50 la sută din acţiunile firmelor. Dealtfel, cu toate că nu avea voie, conform legii, ea era şi administrator alfirmei Easy Credit, lucru pe care de altfel nu l-a trecut în declaraţia deinterese. Anişoara Radu părăseşte funcţia de administrator la SC Easy CreditSRL abia în anul 2010. Astfel, prin hotărârea AGA din 10.01.2010, cei doiasociaţi Radu Ricu şi Radu Anişoara (n. red – soţ şi soţie) decid ca Radu sădevină administrator, iar Anişoara să se retragă.

Şi declaraţia soţului este luată la puricat

O altă cercetare pecare o fac inspectorii ANI constă în verificarea proprietăţilor. Ziarul “Puterea”a arătat că îndeclaraţiile de avere depuse de cei doi soţi apar neconcordanţe în ceea cepriveşte terenurile deţinute. Astfel, Anişoara Radu declară în anul 2009 cădeţine două terenuri agricole în Cataloi şi Somova, în suprafaţă totală de 2,3hectare care au fost cumpărate în 2006. Ei bine, consilierul local Ricu Radu auitat să treacă aceste terenuri în declaraţia de avere din anul 2008. Deasemenea, cei doi soţi nu mai ştiu câte case şi ce fel de case deţin. Astfel,Anişoara spune că are trei apartamente şi o casă de locuit, în timp ce soţulspune că are doar trei case de locuit. O altă neconcordanţă o reprezintănumărul şi valoarea conturilor din bănci. Astfel, Anişoara Radu spune că aredoar două conturi în bănci – unul de 70.000 de lei, iar celălalt de 45.000 de euro,deschise în 2008, în timp ce soţul spune că are trei conturi deschise toate în2008 - unul la Bancpost, de 325.000 de lei, unul la Volksbank, de 60.000 deeuro şi încă unul la Bancpost, de 250.000 de lei. Mai mult, Anişoara Radu spunecă a împrumutat firma Narcisa Mob Design cu suma de 206.759 lei. Nici lacapitolul împrumuturi nu s-au înţeles ce să declare, din moment ce unul spunecă a luat împrumut în euro, iar altul spune că a luat în franci elveţieni. Înultima declaraţiei de avere depusă de Anişoara Radu, pe 5 noiembrie 2010, adispărut un teren agricol care nu apare nici la bunuri vândute, mai deţine ocasă şi două apartamente, două depozite bancare - unul de 100.000 de lei,deschis în 2009 şi unul de 40.000 de euro, deschis în 2008, şi două credite –unul luat în 2009 şi scadent în 2019, în valoare de 25.000, dar nu estemenţionată moneda, şi unul de 45.000, luat în 2007 şi scadent în 2017, învaloare de 45.000 de asemenea fără să fie menţionată moneda.

Avorbit de labioplastie în lavalieră

Alina Radu a fost dată afară de laAntena 2, unde era asistenta lui Mihai Morar, după ce şefii ei au aflat dinpresă despre faptul că fata şi-a făcut operaţie de micşorare a labiilor la Clinica„Bendis” din Bucureşti. După ce a fost concediată, Alina a lucrat pentru oscurtă perioadă ca asistentă a lui Luis Lazarus, la Kanal D. Acum se pare că eaîşi va relua activitatea alături de acesta la televiziunea pentru care Lazarusa primit licenţă de la CNA şi care va începe transmisia în acest an.

Potrivit unor surse din interiorulemisiunii, această confesiune a putut fi auzită din regia emisiunii, întrucât tânăraavea montată lavaliera când a povestit de ce anume s-a operat. Ea a negat însăacest lucru. "Eu sunt pentru operaţiile estetice, dar nu mi-am făcut aşaceva. Am fost acolo pentru că doream să mă operez la sâni, să îmi punsilicoane, dar m-am răzgândit. Am zis să mai aştept să fac întâi un copil şiapoi. Eu sunt de acord că, dacă ai anumite frustrări, e bine să recurgi lachirurgia estetică, dar eu nu mi-am făcut, deocamdată, nici una. Puteţi să îlintrebaţi pe fostul meu iubit", a declarat Alina pentru un tabloid.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-05-11

Mai multe imagini:
Curtea de Conturi verifică dacă şefa CJAS Tulcea a decontat labioplastia fiicei sale
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image