2019-05-19 15:59


CUTREMUR cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter în SERBIA, la granița cu ROMÂNIA

 |  11:00
CUTREMUR cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter în SERBIA, la granița cu ROMÂNIA

Cinci cutremure, din care patru la graniţa cu România, cel mai puternic având magnitudinea 4,4 grade pe scara Richter s-au produs, duminică dimineaţă, în Serbia, potrivit datelor Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, citate de News.ro.

Iniţial, INCDFP a anunţat producerea unui cutremur cu magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter s-a produs, la ora 08.56, în judeţul Timiş, la o adâncime de 30 kilometri.

Ulterior, Institutul pentru Fizica Pământului a rectificat informaţiile, astfel că nu mai este semnalat niciun seism produs, duminică, în judeţul Timiş, în schimb s-au înregistrat cinci cutremure în Serbia, din care patru la graniţa cu România.

Cel mai puternic cutremur s-a produs la ora 08.33, la o adâncime de doar 5 kilometri, având magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter.

Seismul de la ora 08.56 este localizat tot în Serbia, la graniţa cu România, la adâncimea de 5 kilometri, având magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter.

Celelalte cutremure înregistrate duminică dimineaţa au magnitudinea de 2,1 grade, 2,3 grade şi 2,4 grade pe scara Richter.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-23

TAGURI: cutremur, serbia, romania, timis, richter
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG