2019-02-19 02:45


CUTREMURĂTOR: O bunică de 70 de ani, ÎNJUNGHIATĂ de nepotul de 9 ani

 |  17:52
CUTREMURĂTOR: O bunică de 70 de ani, ÎNJUNGHIATĂ de nepotul de 9 ani

O nouă crimă înfiorătoare șochează România. În București, în sectorul 1, o bătrână de 70 de ani a fost găsită de fiica sa înjunghiată în zona gâtului. Echipajul Smurd sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru femeie.

Din primele informații se pare că erau doar cei doi erau în casă, astfel că principalul suspect este chiar copilul.

Mai mult, acesta ar fi cunoscut ca având tulburări comportamentale. Mai exact, suferă de ADHD. De altfel, acesta provine dintr-o familie cu probleme. Părinții sunt despărțiți, tată este plecat din țară, iar mama a suferit o paralizie parțială.

Tragicul incident a avut loc într-un apartament de pe Calea Griviței din Sectorul 1 al Capitalei.

Mai multe echipe SMURD, dar și polițiști de la Secția Omoruri au ajuns la fața locului pentru a stabili cu exactitate dacă băiețelul este autorul înfiorătoarei crime.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-29

TAGURI: crima, bunica, bucuresti, injunghiata, nepot
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
27 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...