2017-01-21 12:53

EVENIMENT


C.V. Tudor a bruscat şi a înjurat poliţiştii veniţi să-l asiste pe executorul judecătoresc VEZI IMAGINI

 |  12:12
C.V. Tudor a bruscat şi a înjurat poliţiştii veniţi să-l asiste pe executorul judecătoresc VEZI IMAGINI

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a bruscat şi a adresat injurii,marţi, cu ocazia încercării de evacuare a PRM din sediul din strada Emile Zola,mai multor poliţişti care veniseră să-l asiste pe executorul judecătoresc PaulaDaniela Şomăldoc.

Liderul PRM l-a împins şi i-aadresat injurii şefului echipei de poliţişti care au venit să-l asiste peexecutorul judecătoresc la procedura de executare deoarece poliţiştii l-auîmpiedicat pe fratele său, Marcu Tudor, să intre în sediu. Acesta solicitase săintre în clădirea din Emile Zola pentru a ridica o mapă cu documente, invocândfaptul că poliţiştii fac un abuz tratând în acest mod un general de armată.

Atât Marcu Tudor, cât şi preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, i-auameninţat pe poliţişti că le vor face plângere penală.

Liderul PRM a ieşit la balconul clădirii anunţând că sediul unui partidparlamentar este ocupat de trupele MI. El i-a acuzat pe poliţişti că au folositforţa într-un stat membru UE şi că demersul lor şi al executorului judecătoresceste cel mai grav atac împotriva pluripartitismului şi a presei, ziariştiifiind obligaţi de către poliţişti să părăsească sediul partidului.

a început, marţi dimineaţă, înprezenţa executorului judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc, care a sositînsoţită de poliţişti la imobilul din strada Emile Zola 2, unde erau prezenţiaproximativ 20 de membri PRM, în frunte cu Corneliu Vadim Tudor, MariusMarinescu şi Codrin Ştefănescu.

Şomăldoc le-a cerut celor prezenţi să părăsească sediul. În replică,Vadim Tudor i-a cerut acesteia să nu antreneze poliţia şi jandarmeria într-o"acţiune ilegală", ameninţând-o că o va da în judecată. Atât VadimTudor, cât şi avocatul PRM au susţinut că nu există o hotărâre judecătoreascădefinitivă în baza căreia executorul să poată face evacuarea.

Liderul PRM i-a adresat chiar injurii executorului judecătoresc.

În cele din urmă, Paula Daniela Şomăldoc le-a cerut poliţiştilor să fielegitimaţi toţi ziariştii şi să fie scoşi din sală, ceea ce a determinatprotestul liderului PRM.

"Sunt demnitar european, arestaţi-mă pe mine!", a spus liderulPRM.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image