2019-03-25 12:05


UPDATE Dacian Cioloș, încă o demitere surpriză din MAI

 |  20:28
UPDATE Dacian Cioloș, încă o demitere surpriză din MAI

Șeful Direcției Generale de Informații și Protecție Internă din cadrul Ministerului de Interne, maiorul Rareș Văduva, a fost demis de premierul Dacian Cioloș.

Rareș Văduva a lucrat ca subsecretar de stat la Departamentul de Informații și Protecție Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din decembrie 2014, când a fost însărcinat să îndeplinească atribuțiile acestei funcții, scrie ReporterNTV.ro.

El a fost numit atunci la DGIPI după ce opt ani, începând cu 2006, a ocupat funcții de conducere și de execuție în Serviciul Român de Informații.

UPDATE

Premierul Dacian Cioloş l-a demis și pe şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Gheorghe Nicolae, au precizat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

O altă decizie este eliberarea din funcţie a subsecretarului Nelu Zărnică din Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-10

TAGURI: dacian ciolos, mai, maior rares vaduva, sef directia generala de informatii si protectie interna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ISTORIC
10 Feb 2016

Esti mare Ardeleanule , ai curaj si corectitudine . Poate mai schimbi niste scaune si la academia fratiei stelelor , cele 15 000 mii de academicieni falsi . . Lasa sa invete copii in scoli ISTORIA adevarata a ROMANIEI nostre . Nu iuta de Avram Iancu al tau de acasa si glia strabuna . Fa DACIA mare si adevarata . Nu te lua dupa tradatori .
MANIX
11 Feb 2016

Cand dracu l-a demis pe Rares Vaduva ca de abia aseara l-a numit sef la DIPI ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...