2019-01-18 16:22


Dacian Cioloş, la un an de guvernare: Suntem Guvenul zero corupție, zero populism

 |  11:12
Dacian Cioloş, la un an de guvernare: Suntem Guvenul zero corupție, zero populism

Premierul Dacian Cioloș a declarat, miercuri, că Guvenul pe care îl conduce este „zero corupție, zero populism, zero minciună”. Prim-ministrul le-a solicitat miniștrilor să își facă propriul bilanț la un an de la preluarea guvernării și să prezinte public reformele realizate.

"Mâine (joi — n.r.) se împlinește un an de când am preluat acest mandat și aș vrea ca, fără să facem ceremonii — pentru că nu e cazul—, (...) să profităm de această oportunitate și să ieșim cu toții să explicăm, să ne facem un prim bilanț al acestui an și prefer să îl facem noi că, dacă nu, vedeți, sunt alții care îl fac și vin cu bilanț de genul "Guvernul zero". Trebuie să spunem: "Da, suntem Guvenul zero corupție, zero populism, zero minciună" și, pornind de aici, să trecem să explicăm câteva lucruri care au fost făcute în acest an. Așa cum am spus la începutul mandatului, nu ne propunem să revoluționăm România într-un an de zile, dar vom lansa, am spus atunci, câteva reforme, câteva domenii cheie și aș vrea să putem să le explicăm", a afirmat premierul Dacian Cioloș la începutul ședinței de guvern, potrivit Agerpres.

Prim-ministrul a ţinut să precizeze că este important ca "cei interesați de realitate" să fie informați despre realizările Guvernului.

"Cred că e important să ne facem și propria analiza și să facem și public, în așa fel încât cei interesați de realitate și de adevăr, dincolo de populismul probabil inerent unei campanii electorale, să putem discuta și așezat despre ceea ce s-a făcut și despre ceea ce mai rămâne de făcut", a completat premierul Dacian Cioloș.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-16

TAGURI: dacian ciolos, un, an, guvernare, guvern, zero, coruptie, populism
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AKT
16 Noi 2016

Este zero.
TOBA DE ESAPAMENT
16 Noi 2016

Adevar graieste. Zero barat pe linie.
Random imageUltimele stiri

CALVARUL Cristinei Neagu Acum 2 ore | (0)
Handbal

loading...