2018-12-14 14:22


Dan Andronic, REŢINUT de DNA. Jurnalistul, scos cu cătuşe la mâini după audieri

 |  08:46
Dan Andronic, REŢINUT de DNA. Jurnalistul, scos cu cătuşe la mâini după audieri

Procurorii DNA Braşov au dispus reţinerea jurnalistului Dan Andronic, în dosarul privind retrocedările ilegale cu un prejudiciu de peste 136 de milioane de euro. Andronic a fost scos cu cătușe la mâini din sediul Direcţiei după mai multe ore de audieri, potrivit Agerpres.

Anchetatorii au mai dispus în acest dosar reţinerea omului de afaceri Remus Truică, a lui Marius Marcovici și a lui Claudiu Lucian Mateescu, director general Impact.

Toţi au fost duşi, miercuri, cu mandat la sediul DNA Brașov, pentru a fi audiați de procurorii anticorupție.

Anchetatorii au făcut, în cursul zilei de miercuri, mai multe percheziții în Capitală și județul Ilfov, printre care la domiciliul jurnalistului Dan Andronic și la casa de vacanță a acestuia. Descinderi au avut loc şi la domiciliul lui Remus Truică într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2006 — 2015.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-10
Citeste si:
Procurorii DNA au dispus REŢINEREA lui Remus Truică în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri

TAGURI: dan andronic, retinut, dna, jurnalist, scoate, catuse, maini, audieri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RONI
10 Dec 2015

cum a fost posibil constituirea si actiunea acestui grup mafiot atitea ani?raspuns simplu:pentru ca seful mafie este uratania de traian basescu.acest animal a constituit si aparat grupari de crima oraganizata avand scopul de jaf national organizat.legea cu retrocedarle trebuie schimbata urgent nu exista nicaieri in lume asa ceva.exista o limita de bani maxim un milion sa zicem si o limitare la nr de hectare si la case .curios ca judecatorii nu au cerut un lucru simplu:actele care dovedesc proprietatea.domeniile coroanei sunt proprietatea romaniei lucru recunoscut de regele mihai ,alt bandit dar mai cu masura.macovei arestata pentru legea mafiota care a permis devalizarea tarii.ce vana avem noi de ce au facut comunistii?cum sa platim noi din taxele noastre imbogatirea unor neica nimeni.
ANONIM
10 Dec 2015

Campioana IMPACT are în acest moment 3 ( TREI ) PENALI ! MATEESCU ( directorul ) și acționarii semnificativi ANDRICI și IACIU ( împreună trec bine de 50% dacă nu chiar 60 % ). La mai mare ! Eu zic că următorul arestat va fi IACIU !
CETATEAN
10 Dec 2015

Un tigan de a lui truica - udrea - basescu , cristoiu , si gasca servici , stiam de mult
ASTA A PREZIS VOICULESCU !
10 Dec 2015

A spus ca va fi bagat la puscarie acest Andronic . Tot el a zis ca vor mai si Udrea , Base si Constantin . Chestiune de timp .
MANIX
10 Dec 2015

Este liber postul de redactor șef la Evenimentul de Jilava .Nea Dane ,da la pace cu băieții și apuca-te de ,,scris" ca matale știi multe.Pixuri și hârtie îți dau ei .
RADU
10 Dec 2015

Mateescu de la Impact era in schema pt a proteja interesele dezvoltatorului cu privire la drumul ilegal prin mijlocul padurii
ZORRO
10 Dec 2015

Bai nene,acest GRUP MAFIOT s-a format la comanda lui BAESCU si UDREA !....nu aveau ei sa faca asa ceva de capul lor!....doar B1 si EV.ZILEI il gazduiau pe BASESCU de cate ori dorea el!.....va dati seama cati bani se luau de la ANRP?.....si eu NU am putut sa-mi iau un pamant de la socru-meu ,prin judecata ca NU a vrut VIDEANU primarul capitalei la acea data!....alt mafiot ,caruia vad ca NU ii mai fac nimic ,il lasa sa mearga si afara!....un mafiot si asta care in"89 nu avea nici buletin de capitala !....confiscati-le nene ,averile si dati-le ani grei de puscarie ....nu trebuie sa va fie mila de naparci!....un pensionar ,care tot spera ca odata si-odata o sa se faca dreptate cu acesti mafioti de 2 lei bucata!...
HAZNAUA COMUNALA
10 Dec 2015

Este colegul de jmen a lui Maiestru Cristoiu si Calinescu , care sau inbogatit in america , sin actele date in git , la licurici . Sa scoata bani de la Mafioti , nu doar sa ii plimbe la televizor . Ce au furat cu ei securisti , primari , justitia , directori .
Random imageUltimele stiri


loading...