2018-12-11 16:02


Dan Diaconescu, audiat la DNA în dosarul de corupţie al lui Marian Vanghelie

 |  11:27
Dan Diaconescu, audiat la DNA în dosarul de corupţie al lui Marian Vanghelie

Dan Diaconescu a fost adus joi la sediul DNA pentru a fi audiat ca martor în dosarul de corupţie al primarului suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pe 14 martie, într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani.

"În perioada 2007 — prezent, inculpatul Vanghelie, în schimbul unor foloase materiale, a ajutat un om de afaceri să obțină, pentru societățile pe care acesta din urmă le controlează, acordarea a numeroase contracte de lucrări publice, contracte în valoare totală de aproximativ 2 miliarde de lei (noi). Pentru atribuirea și plata contractelor de execuție de lucrări publice inculpatul Vanghelie Marian-Daniel a perceput un 'comision' de aproximativ 20% din valoarea contractelor încheiate între Primăria Sectorului 5 și instituții din subordinea acesteia, pe de o parte, și societățile controlate de omul de afaceri, pe de altă parte", a precizat DNA.

Anchetatorii susţin că respectivul „comision” a fost plătit de către omul de afaceri Dumitru Marin lui Vanghelie, prin intermediul lui Mircea-Sorin Niculae (vărul primarului) și al unei alte persoane apropiate lor. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-14

TAGURI: dan, diaconescu, audiat, dna, dosar, coruptie, marian, vanghelie, martor, procuror
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PAPA DE LA RAHOVA
14 Mai 2015

Cum puteți, blestemaților, să-l chinuiți pe sf. sa, domnul Dan, tomnai amu cînd vrem să-l facem Cardinal de Poarta Albă? Anatema!
Random imageUltimele stiri


loading...