2018-12-16 17:38


Dan Șova, eliberat din arestul Poliției

 |  21:20
Dan Șova, eliberat din arestul Poliției

Dan Şova a fost eliberat din arestul Poliţiei şi cercetat în arest la domiciliu. El este acuzat că a luat mită 100.000 de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET Govora şi o firmă de avocatură, a decis definitiv Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Instanţa supremă a decis pe 15 ianuarie înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu pentru senatorul Dan Şova, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă. Decizia a fost contestată de procurori, însă instanţa a respins contestaţia, decizia rămânând definitivă.

Astfel, Şova urmează să fie eliberat din arestul Poliţiei Capitalei, unde se află din 14 decembrie, şi plasat în arest la domiciliu.

Senatul a avizat, în 3 decembrie 2015, cererea DNA privind reţinerea şi arestarea preventivă a lui Dan Şova, iar în aceeaşi zi senatorul a fost reţinut pentru 24 de ore. În 4 decembrie, instanţa supremă a decis plasarea lui Dan Şova în arest la domiciliu, iar zece zile mai târziu, acesta a fost arestat preventiv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-22

TAGURI: dan sova, arest domiciliu, arest politia capitalei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SYKTYR, FLEGMLOR!
23 Ian 2016

VEDEȚI CĂ SE POATE?, BĂI, HOMLEȘILOR! VĂ LUAȚI ”DĂ” VALORILE ”HALESE DĂ” POPOL ÎNTRU ...”REPREZENTARE”...(”ȚARĂ MINORĂ, ȚARĂ DE SECĂTURI!”)
Random imageUltimele stiri


loading...