2016-12-09 21:35

EVENIMENT


Dan Petre Popa, protest în faţă la Antene

 |  18:28
Dan Petre Popa, protest în faţă la Antene

Jurnalistul Dan Petre Popa a protestat ieri în faţa sediului Antenei 1 din Băneasa, împreună cu un grup de prieteni.

 „Este un protest personal, al unui ziarist independent care este în asentimentul ziariştilor de teren, al cameramanilor, al şoferilor şi al electricienilor care nu au curajul de a se exprima în public deoarece rămân fără muncă, deşi ei ţin în spate trusturile de presă de pe piaţă. Din această cauză nu au avut puterea de a face un sindicat care să-i apere de hapsânii de patroni”, a spusDan Petre Popa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-15

Mai multe imagini:
Dan Petre Popa, protest în faţă la Antene
zoom
Dan Petre Popa, protest în faţă la Antene
zoom

TAGURI: dan petre popa, protestComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANIELA
06 Feb 2012

bla, bla, bla...astea sunt "actiunile" de strada ale lui basescu...:)))))
DESPINA
06 Feb 2012

Basescu mai bine si-ar vedea de problemele reale ale tarii si ar lasa Antenele sa-si faca datoria, aceea de a demasca abuzurile comise de putere.
ANONYMOUS
15 Feb 2012

Super tare , cea mai tare replica data lui Felix , dar ciudat nici un cotidian important n-a preluat stirea . Data viitoare popularizati actiunea faceti reclama venim mai multi facem un ONG ceva pentru libertatea presei , libertatea editoriala si de exprimare . Felicitari participantilor adevarati romani .
RED
07 Apr 2012

Foarte bun acest protest. Omul avea dreptate. De ce nu s-a difuzat acest protest nicaieri daca este "libertatea mass-mediei"? Ca nu este, iar mass- media difuzeaza numai stiri la ordin care sa influenteze opinia publica. Despina si Aniela ce treaba are Basescu cu acest protest. Mai fetelor voi sunteti in slugi la Antena sau unde?
GEO
27 Iul 2014

nu stiu cu ce tupeu apare acest obsedat sexual DAN PETRE POPA,sa dea lectii!sa se duca prin camine si sa pacaleasca studente amarate si cu probleme psihice gen FLORINA SERBAN
DOMNULE DAN PETRE POPA
27 Iul 2014

DACA TOT INTRETINETI STIDENTE SARACE SI LABILE ,MACAR INTRETINETI-LE BINE CA FLORINA SERBAN DIN P 27 FURA MANCAREA COLEGELOR DE CAMERA
GEO
27 Iul 2014

sa va zic cine e acest Dan Petre Popa: un obsedat sexual,libidinis care pt a-si calma obsesiile sexuale pacalea o fata bolnava psihic,f saraca.Prin Ecaterina Andronescu ii oferea loc in P27.Pt acest loc,studenta,pe nume Florina Serban trebuia sa-i satisfaca obsesiile sexuAle deviante
GEO
27 Iul 2014

eu protestez impotriva dumneavostra,domnule DAN PETRE POPA!daca o vedeati p Florina serban afectata de sindromul paranoia,de ce nu-i plateati un specialist???????????? pt ca insanatosita nu o mai puteati exploata sexual
ANCA
06 Aug 2014

a primit ce merita.acea fata intreadevar saraca si bolnava psihic de paranoaia era bolnava genital.ii puroia intens pasarelul.cadou perfect pt mosi libidinosi)))))))))))))

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Hipnotizatorul, Eugen Popa: Cum putem influența oamenii Că ne place sau nu, în fiecare moment al vieții noastre suntem puși în fața unei negocieri,... 07 Dec 2016 | (0)
Protest al angajaților uzinei Dacia de la Mioveni Câteva zeci de muncitori ai uzinei Dacia Renault de la Mioveni protestează, vineri dimineaţă,... 02 Dec 2016 | (0)