2018-12-10 02:03


DĂNCILĂ reacţionează după RAPORTUL lui Tudorel Toader: Dacă e adevărat, trebuie luată o DECIZIE

 |  14:36
DĂNCILĂ reacţionează după RAPORTUL lui Tudorel Toader: Dacă e adevărat, trebuie luată o DECIZIE

Premierul Viorica Dăncilă a reacţionat vineri după raportul prezentat de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, referitor la şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Prim-ministrul admite că dacă e adevărat ce se scrie în documentul respective, atunci trebuie luată rapid o decizie.

"Nu contează dacă eu susţin sau nu un punct de vedere, contează că ceea ce a scris ministrul în acel raport, dacă e adevărat, înseamnă că toate lucrurile acestea sunt îngrijorătoare şi că trebuie luată o decizie", a spus Dăncilă, la finalul unei vizite la Palatul Elisabeta, unde a participat la un prânz de lucru alături de Custodele Coroanei române, Margareta, şi principele Radu. Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat joi seara că va declanşa procedura de revocare din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, pentru "acte şi fapte de netolerat într-un stat de drept".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-23

TAGURI: dancila, reactie, raport, toader, decizie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ASTA-I DECIZIA
23 Feb 2018

CE NU INTELEG CETATENII RO SARACI CU DUHUL ESTE FAPTUL CA; INCULPATII, PUSCARIABILII, PENALII, PUSCARIASII, care contamineaza din ce in ce mai mult PARLAMENTUL, GUVERNUL, ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA SI CENTRALA SI ALTE INSTITUTII ALE STATULUI trebuie scosi din viata publica. EI SE POT BUCURA DE "PREZUMTIA DE NEVINOVATIE" (mult trambitata de mafioti, sifractori, tradatori, etc) cand nu indeplinisc nici o functie publica . Intr-o democartie reala PREZUMTIA DE VINOVATIE nu opereaza pentru cei ce detin orice functie publica sau de demnitar si sunt BANUITI DE LIPSA DE , CINSTE, DE MORALITATE, SI INTEGRITATE , DE LIPSA DE COMPETENTA , DE LIPSA DE CARACTER, DE LIPSA DE INEGRITATE, DE LIPSA DE ONOARE, ETC Trebuie anulate toate imunitatile si legile protectioniste a celor alesi PENTRU A CREEA CONDITII ELITELOR SI DEMNITATILOR UMANE SA INLOCUIASCA POLITRUCII INFRACTORI, SEMIDOCTII, ZOILE SI GUNOAIELE UMANE care au distrus RO. CEI CE SE VOR ALESI TREBUIE SA O FACA DIN DARUIRE PENTRU SEMENI, DIN VOLUNTARIAT, DIN PASIUNE SI TALENT. Trebuie abrogate legile ce permit amenstecul intre puterile statului pentru depolitizarea (demafiotizarea) structurilor statului. PARLAMENTUL NU TREBUIE SA NUMEASCA MEMBRI INSTITUTIILOR FUNDAMENTALE ALE STATULUI (CCR, Curtea de Conturi, CSM, Avocatul Poporului, AEP, etc)
ANONIM
25 Feb 2018

"Coana Viorica" probabil e pricepută rău, rău, pentru care trebuia să exprime o opinie ?
ANONIM
26 Feb 2018

@Considerați totuși că este de apreciat faptul că se străduiește să apere opiniile exprimate public, ale miniștrilor din cabinetul la care este prim ministru ? Considerați că ar fi un exemplu de "bune practici", și pentru CSM ?
ANONIM
26 Feb 2018

O fi fost întâlnire de "cleveteală" la Palatul Elisabeta ?
@ANONIM , EU ANONIM II RASPUND
26 Feb 2018

Precis, intalnire de a pune tara la cale in culise ca intre stapana si sluguta prietenasa
Random imageUltimele stiri


loading...