2019-01-18 22:43


Darius Vâlcov se APĂRĂ: ”O persoană mi-a lăsat PROTOCOLUL pe PRAG”

 |  23:39
Darius Vâlcov se APĂRĂ: ”O persoană mi-a lăsat PROTOCOLUL pe PRAG”

Darius Vâlcov, consilier pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, a afimat vineri, după apariţia unor informaţii referitoare la deschiderea unui dosar penal pentru neglijenţă în păstrarea informaţiilor secrete de stat în cazul protocolului dintre SRI şi Parchetul General pe care l-a publicat pe Facebook, că nu a fost neglijent şi documentul respectiv "nu a fost alterat".

"Eu am fost foarte atent, nu am fost neglijent şi documentul nu a fost alterat", a declarat Vâlcov la B1 TV.El a mai susţinut că 90% din presa românească ştia de existenţa acelui document, despre care a spus că o persoană, a cărei identitate nu a precizat-o, i l-a lăsat "pe prag"."Aceeaşi persoană, astăzi de dimineaţă, mi-a lăsat pe prag dosarul (...) de la Romsilva. (...) Mai ştiu de existenţa altora (altor protocoale - n.r.) şi tot aşa, pe Facebook le veţi regăsi", a mai spus Darius Vâlcov.Parchetul General s-a autosesizat şi a deschis un dosar pentru neglijenţă în păstrarea informaţiilor secrete de stat, infracţiune prevăzută de articolul 305 din Codul penal, după apariţia în spaţiul public a protocolului SRI - PÎCCJ semnat în 2016, au declarat vineri, pentru AGERPRES, surse judiciare.Art. 305 din Codul penal prevede: "Neglijenţa în păstrarea informaţiilor. (1) Neglijenţa care are drept urmare distrugerea, alterarea, pierderea sau sustragerea unui document ce conţine informaţii secrete de stat, precum şi neglijenţa care a prilejuit altei persoane aflarea unei asemenea informaţii se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. (2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează faptele prevăzute în art. 303 alin. (1) şi art. 304, dacă au fost săvârşite din culpă".Joi seara, Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, a postat pe pagina sa de Facebook un protocol de colaborare între SRI şi PÎCCJ, referitor la "cooperarea pentru îndeplinirea sarcinilor ce le revin", încheiat în decembrie 2016.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-24

TAGURI: darius valcov, protocol, sri, parchetul general
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Aug 2018

FMM de porc mincinos.....tot asa "o persoana" ti-a dat tablourile si lingourile de aur in cimitir....era MOS CRACIUN...SANTA KLAUS probabil......la voi se cheama CIORDELES-BORDELES-TZAPTZARAP-CUMETRE
COTTY
25 Aug 2018

Daca era la ,,mititica'' nu avea cum sa i-o mai lase pe pragul usii.Din acest motiv trebuie inchis cat mai repede la Jilava.Darius Vâlcov, c ne-a dezvăluit că a rezistat patriotic unei tentative de recolare din partea KGB. Faptul că KGB s-a desființat în 1991 nu i-a stricat dlui Vâlcov efectul dramatic. Din patriotism a ascuns el tablourile in cimitir-ca sa nu le gaseasca KGB-ul.Vorba lui Eminescu-Valcov si prietenul sau Dragnea,trebuie dusi cat mai repede ori la inchisoare ori la casa de nebuni,fiindca isi bat joc de noi,
ANONIM
25 Aug 2018

Poate isi bat joc de cei vizati de desecretizarea acelor protocoale, asa ca... de faceti parte dintre, nu reprezentati decat nimic, iar de nu, oare dc vb ca un implicat. Prea multe invarteli si intelegeri, prea multe ticalosii, nu credeti? Dle Cotty, acest diminutiv vine de la cotizant, putin stalcit englezeste sa nu se prinda lumea a dispretuita?
ANONIM
25 Aug 2018

@cucuveluta, ar trebui gandit prin prisma actiunilor de buna credinta. Le face? Sa il sustinem, nu sa ii zgandarim matreta, ca sa nu vb urat, Insa de facu niscaiva prostioare ca restul, dealtfel, modificarea pozitiei sale care este benefica intregii natiuni este de pretuit. Apoi nu exista cine sa fie pus acolo far de matreata, asa ca ii pretuim pt reviriment. Dovedesc si ca vor si ca atat cat pot se straduie, insa cu sula-n coaste nu e usor sa faci progresele dorite, cand e pe post de frana.
DARIUS BANDITUL
25 Aug 2018

Atunci, cand fiecare CONDUCATOR, POLITICIAN, OM DE STAT si al B.O.R va respecta cele 10 porunci biblice, va exista si pe PAMANT NORMALITATE , pana atunci HOTII SI CRIMINALII se inchina si se roaga continuu la Dumnezeu sa nu fie prinsi la furat si sa fie iertati !!! SA AJUNGA IN IAD DE VII SA NU MAI MOARA.....
ANONIM
25 Aug 2018

@Opinați că domnul Vâlcov, avându-se în vedere experiența dumnealui de fost ministru și cea de actual consilier la guvern a procedat în mod legal ?
Random imageUltimele stiri

loading...