2019-02-22 02:10


DE TOT RÂSUL: Bădălău a PĂȚIT-O din nou! Cum s-a ales cu un CLOSET în fața porții

 |  17:02
DE TOT RÂSUL: Bădălău a PĂȚIT-O din nou! Cum s-a ales cu un CLOSET în fața porții

După ce locuința i-a fost spartă recent de hoți în timp ce dormea, ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a fost „călcat” și de protestatarii #Rezist care i-au legat de poartă, în Bolintin Vale (Giurgiu), un closet în care au pus o poză a social-democratului și peste care au turnat un lichid galben. Întreaga acțiune a fost filmată și postată pe rețelele de socializare.

Closetul a fost legat de poartă de Marian Ceaușescu, unul dintre protestarii prezenți la majoritatea acțiunilor anti-PSD. Echipat cu un fes specific imaginilor cu Moș Crăciun, protestatarul a spus că a adus un „cadou” de la Moș Nicolae din partea Diasporei pentru ministrul Niculae Bădălău, transmite Stiripesurse.ro.

El a amintit de faptul ca la o petrecere la care Bădălău a fost naș în această vară, lăutarii i-au dedicat în vară o melodie cu versurile „Lai, lai lai, să vină Diaspora...hai, lai, lai, lai, că noi ne piș...m pe ea”.

Ceaușescu a turnat apoi în closet un suc „nociv” de culoare galbenă.

Pe closetul alb, protestatarii au scris „PSD ciuma roșie”, ”Dragnea” și „Bădălău”. De asemenea, protestarii au pus în closet o poză cu Niculae Bădălău.

La fața locului au venit două echipaje de poliție, precum și un grup de jandarmi, apelați prin 112.

Acțiunea s-a petrecut în timp ce ministrul era plecat la Bruxelles, în delegație guvernamentală, alături de premierul Viorica Dăncilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-07

GALERIE MEDIA


TAGURI: ministru, casa, protestatari, rezist, closet, badalau
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Dec 2018

UN TIGAN BORIT SI TRADATOR
VIDANJANU'
08 Dec 2018

Halal protestatari … au afisat ceea ce ii reprezinta si anume o buda plina cu ra.ha.t regurgitat … pofta buna !
ANONIM
08 Dec 2018

Unde sunt organele de ordine ???? Sau nu mai exista??? .....atunci sa ne inarmam sa putem elimina astfel de AVORTONI ai societății.. .ROMANI PROCURATI.VA VEDTE GALBENE ....SA SCAPAM DE ASTFEL DE AVORTONI SI DE SEFUL LOR ....GAYUL STERP ....
ANONIM
08 Dec 2018

Unde sunt organele de ordine ???? Sau nu mai exista??? .....atunci sa ne inarmam sa putem elimina astfel de AVORTONI ai societății.. .ROMANI PROCURATI.VA VESTE GALBENE ....SA SCAPAM DE ASTFEL DE AVORTONI SI DE SEFUL LOR ....GAYUL STERP ....
MUIE PSD!!!!
09 Dec 2018

Sa iau mortzii in pula lu pishalau aista sau bamalau cum il cheama!!!!! futu-va mortzii in gura la toate gunoaiele comunistoide din PSD!!!!!!
@MUIE PSD
11 Dec 2018

INTAI DA-I MUIE LU;MA-TA SI APOI LA TOT NEAMUL TAU DE OLIGOFRENI SLUGOII LUI SOROS
ANNIE
30 Ian 2019

Ofrecemos préstamos privados, comerciales y personales con tasas de interés anuales mínimas tan bajas como del 3% en un período de amortización de 1 año a 50 años a cualquier parte del mundo. Otorgamos préstamos dentro del rango de $ 5,000.00 dólares estadounidenses a $ 50,000,000 dólares estadounidenses. Nuestros préstamos están bien asegurados, por lo que nuestra prioridad es la máxima seguridad. ¿Está perdiendo el sueño por las noches y se preocupa de cómo obtener un prestamista de préstamos legítimos? ¿Se está mordiendo las uñas de forma rápida? En lugar de golpearte a ti mismo, comunícate con GOLDEN LOAN FIRM (Servicios de Préstamos) ahora, especialistas en préstamos que ayudan a detener el historial de crédito malo, para descubrir una solución ganadora que es Nuestra Misión. Las personas interesadas deben contactarme por correo electrónico: Nombre del prestamista: Sr.: Martin Reed Correo electrónico del prestamista: goldenloancompany3523@gmail.com
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...