2016-12-06 12:26

EVENIMENT


De ce s-a amânat înmormântarea Mălinei Olinescu

 |  12:22
De ce s-a amânat înmormântarea Mălinei Olinescu

Rudele artistei Mălina Olinescu au amânat înmormântarea pentru că au dubii despre sinuciderea artistei. "Au apărut elemente noi şi vrem să se stabilească dacă a căzut, ca să poată avea parte de o înmormântare creştinească", a declarat pentru "Adevărul" Sida Spătaru, mătuşa Mălinei.

Potrivit lui Petre Geambaşu, înmormântarea va avea loc vineri. Poliţiştii ar fi decis că circumstanţele în care a murit artista sunt neclare. "Mălina Olinescu nu s-a sinucis! Există probe clare, poliţiştii vor deschide o anchetă după înmormântare", a declarat Călin Geambaşu. "În urma unor dezvăluiri clare - există materiale - care nu pot fi analizate în această noapte, ci necesită timp, înmormantarea a fost amânată pentru ziua de vineri. Vrem să obţinem de la Patriarhie dreptul de a o înmormânta creştineşte", a adăugat Călin. Mălina Olinescu a fost găsită zdrobită de asfalt, după ce a căzut de la etajul 6 din blocul unde locuia. Nu a lăsat un bilet de adio şi se ştie, potrivit prietenilor, că luase 15 somnifere. Astfel, ar exista şi posiblitatea unui accident.

“Nu am înşelat-o pe Mălina

Simţindu-se încolţit  de apropiaţii Mălinei Olinescu, prietenul cântăreţei încearcă să demonteze afirmaţiile lui Călin Geambaşu, care a spus că artista era bătută de Sebi. "Călin minte. De ce nu a zis că am lovit-o imediat după ce Mălina a murit? Pentru că nu e adevărat. Mălina nu ar fi stat trei ani cu un monstru. Nici o femeie n-ar fi stat cu un monstru", a declarat, pentru EVZ, Sebastian Truţă. Iubitul Mălinei a recunoscut că au existat neînţelegeri între ea şi familia lui: "Pe tatăl meu însă îl iubea. Le povestea prietenilor noştri despre el. Dar Călin nu ştie asta, pentru că el nu stătea cu noi în casă. Eu la concertele lor am fost de maximum trei ori. Călin nu mă cunoaşte şi nu ştie ce relaţie avea Mălina cu părinţii mei. Iar eu nu am înşelat-o niciodată pe Mălina".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-14

TAGURI: Malina Olinescu, inmormantare, Sida Spataru, Sebastian TrutaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Unul din șapte europeni contaminați cu SIDA nu știe că este bolnav Organizația Mondială a Sănătății este îngrijorată de răspândirea record a virusului HIV... 29 Noi 2016 | (0)
Ziua mondială de luptă împotriva SIDA. 2030, ţinta pentru a pune capăt infecţiilor cu HIV Ziua mondială de luptă împotriva HIV/SIDA ("World AIDS Day") se marchează în fiecare an, la... 01 Dec 2016 | (0)