2019-01-19 00:57


Decizia instanței privind averea lui Vasile Blaga

 |  21:18
Decizia instanței privind averea lui Vasile Blaga

Instanţa supremă a decis, luni, că fostul copreşedinte PNL Vasile Blaga rămâne cu sechestru pe avere în dosarul în care este urmărit penal pentru trafic de influenţă, faptă pe care ar fi comis-o în perioada 2011 - 2012. Decizia magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

"Respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul Blaga Vasile împotriva ordonanţei din 25.10.2016 emisă în dosarul 234/P/2016 a PICCJ - DNA - Serviciul Teritorial Ploieşti", se arată în decizia instanţei supreme.

Procurorii DNA Ploieşti au instituit sechestru asigurător pe bunuri imobile până la concurenţa sumei de 700.000 de euro în dosarul de corupţie al fostului co-preşedinte al PNL Vasile Blaga, potrivit unor surse judiciare.

Blaga a confirmat, pe 1 noiembrie, la ieşirea de la DNA, că a fost pus sechestru pe averea sa, dar a refuzat să dea detalii. În schimb, a spus că ia în considerare posibilitatea de a contesta măsura asigurătorie.

”Ne gândim să contestăm, dar ce este important este că ne vom dovedi clar nevinovăţia”, a spus Blaga la ieşirea de la DNA.

Fostul lider al PNL Vasile Blaga s-a prezentat, pe 1 noiembrie, la DNA PLoieşti, unde a fost chemat pentru a i se aduce la cunoştinţă faptul că procurorii au pus sechestru asupra unei părţi din averea sa.

În acelaşi dosar, procurorii au pus sechestru şi pe averea fostului primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, cercetat alături de Blaga şi de omul de afaceri Horaţiu Bruno Berdilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-28

TAGURI: instanta, vasile blaga, avere, pnl, trafic de influenta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CIINE BULDOG
07 Noi 2016

DE ATUNCI SA SCRIS IN ZIARUL = VREAU DREPTATE = ARTICOLUL DESPRE ; FILIERA MAFIOTA BLAGA . SI AVEAU DREPTATE , SINT MULTE FAPTE IN JURUL LUI . PE PITICOT = BOC = CIND IL IA LA INTREBARI ?
Random imageUltimele stiri

loading...