2019-04-19 10:07


Decizia judecătorilor în cazul ELIBERĂRII lui Cristi Borcea

 |  16:10
Decizia judecătorilor în cazul ELIBERĂRII lui Cristi Borcea

Cristian Borcea nu va fi eliberat astăzi din închisoare. Tribunalul Ilfov a respins cererea de eliberare condiţionată. Decizia magistraţilor Tribunalului Ilfov este definitivă.

Cristian Borcea mai rămâne în închisoare cel puțin 6 luni de zile, după ce magistrații Tribunalului Ilfov au respins cererea de eliberare. El va mai putea depune cerere de eliberare doar după ce trece jumătate de an.

În urmă cu o lună, Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare condiţionată făcută de Cristian Borcea.

Judecătorii au ţinut cont de comportantul „ireproşabil” de care a dat dovadă în detenţie, pentru care a fost recompensat cu 10 permisii. Au luat în calcul şi faptul că are problemele de sănătate şi că a plătit prejudiciul de peste 1 milion de euro.

Cristian Borcea este încarcerat din martie 2014. El a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de detenţie, în dosarul Transferurilor de fotbalişti.

Fostul acţionar şi preşedinte executiv al clubului Dinamo Bucureşti a fost acuzat, alături de alţi șapte oameni importanți din fotbalul românesc, de producerea unui prejudiciu de peste 11 milioane de dolari.

Aceştia ar fi declarat sume mult mai mici decât cele reale în cazul transferurilor unor jucători la cluburi din străinătate, în perioada 1999 - 2005.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-23

TAGURI: eliberare, inchisoare, cristi borcea, tribunal ilfov
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/35726152.https://petitieonline.net/petitie/45826153.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie de tronsonul Piața Iancului Pantelimon al magistralei 5!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare!
Random imageUltimele stiri


STARBAG