2018-12-16 12:36


Decizia judecătorilor: Nicușor Constantinescu rămâne fără avere

 |  19:08
Decizia judecătorilor: Nicușor Constantinescu rămâne fără avere

Tribunalul Constanţa a decis miercuri instituirea sechestrului asigurător asupra averii lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, în dosarul în care acesta este acuzat de finanţarea ilegală din fonduri publice a unor fundaţii culturale.

În respectivul dosar, Nicuşor Constantinescu este judecat alături de Cristian Bogdan Zgabercea, fost consilier al şefului CJ Constanţa şi producător general în TVR, Carmen Florentina Oproiu, director al Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate din cadrul CJ, şi Marcel Brâncoveanu Părău, reprezentant al Fundaţiei Culturale Thalia, Fundaţia Fantasio şi Fundaţia Culturală Thalia, scrie Stiripesurse.ro.

Decizia este executorie dar nu este însă definitivă.

Alături de Constantinescu, DNA Constanţa a mai dispus trimiterea în judecată a lui Cristian Bogdan Zgabercea, fost consilier al preşedintelui CJ, suspectat de complicitate la abuz în serviciu (două infracţiuni, ambele în formă continuată), de constituire a unui grup infracţional organizat, dar şi de evaziune fiscală. Procurorii au deferit-o Justiţiei şi pe Carmen Florentina Oproiu, director al Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate din cadrul CJ, în sarcina căreia s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu (două infracţiuni, ambele în formă continuată), dar şi de constituire a unui grup infracţional organizat. În instanţă au mai ajuns: Marcel Brâncoveanu Părău, reprezentant al Fundaţiei Culturale Thalia, în sarcina căruia s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de complicitate la evaziune fiscală, Fundaţia Fantasio, în sarcina căreia s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi evaziune fiscală, şi Fundaţia Culturală Thalia, suspectată de complicitate la evaziune fiscală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-20

TAGURI: judecatori, tribunal constanta, nicusor constatinescu, sechestru pe avere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DINUT GHEORGHE
21 Ian 2016

numai asa scapam de hoti si corupti apoi de tradatori de neam si de tara prin confiscarea averii lasati in izmene apoi la puscarie cu munca silnica
PéTER57
21 Ian 2016

Vai ce mila mi-e...dar de ce numai el???sa se confiste tot....de la toti banditii....
CIOBI
21 Ian 2016

Băgați grofii la părnaie pe viata oameni buni! nu-i mai lasa-ti in libertate nicio secunda! cu cat mai repede cu atat mai bine pentru societatea noastra!
OVEZEA DUMITRU
21 Ian 2016

Pe Stroe de la RAJA cand il luati ???? Mafia jud. acolo este !
RADU CIOBOATA
22 Ian 2016

Totusi cred ca ar fi bine sa terminam si canalul Dunare - Bucuresti. Iata acum avem forta de munca !
Random imageUltimele stiri


loading...