2019-05-21 15:52


DECIZIA magistraților: Procesul lui Mircea și Vlad Cosma se REIA de la zero

 |  16:54
DECIZIA magistraților: Procesul lui Mircea și Vlad Cosma se REIA de la zero

Completul de cinci magistraţii ai instanţei supreme a decis că Mircea și Vlad Cosma vor fi rejudecați. Mircea Cosma fusese condamnat în primă instanţă la opt ani închisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, primise cinci ani închisoare. Ei urmau să primească astăzi sentința defintivă, însă completul a hotărât cu majoritate că procesul trebuie reluat de la zero.

Curtea Supremă a decis rejudecarea dosarului în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma și fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, sunt acuzați de procurorii DNA că ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu CJ Prahova aproximativ un milion de euro pentru acordarea unor contracte de lucrări în care beneficiar este Consiliul Judeţean.

„Hotărârea de fond a fost nelegală și netemeinică. Se pleacă de la zero, cu șanse egale. Știți cum e cu achitarea. Achitarea se poate da atunci când probele o susțin, dar în acest caz probele au fost viciate. În fond, se poate administra orice probă. Avem probele din rechizitoriu și cele pe care le putem solicita noi”, a declarat avocatul celor doi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-26

TAGURI: instanta suprema, decizie, proces, vlad cosma, mircea cosma
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RO STAT MAFIOT
26 Mar 2018

DE CE SA SE REIA DE LA ZERO mai bine sa se prescrie.
PRESS
26 Mar 2018

mafia judecatorilor corupti.cica a platit mafia cosma 2 milioane de euro judecatorilor mafioti.diicot si dna dorm .judecatorii mafiei.amanarea sentintei insemna negocierea banilor.spuneti numele judecatorilor.sunt probe clare ca au intervenit la judecatorii.judecatorii s-ai intalnit cu reprezentanti nafiei cosma.avocatul mafiei cosma a platit banii.verificati.
UDREA IN COSTA RICA
26 Mar 2018

ha ha ha stupid people...ati votat tigania PSD aveti ce meritati
ICCJ
26 Mar 2018

bai noi judecatorii din romania suntem in slujba mafiei psd dragnea .ce vroiati ca sa faca pastele in puscarie mafia cosma?iccj ccr suntem slugile psd.avem salarii de peste 100 milioane lei vechi pe luna pensii speciale vrem bani si de la mafie.chiar suntem fericiti ca ne-au acceptat sa fim slugile infractorilor.romania este in mana mafiei.sa scrieti numele nostru in presa ca sa vina cu bani la noi si ceilalti infractori.suntem smecheri de smecheri.
PSD
26 Mar 2018

Suntem hotariti sa distrugem romanii.avem mafia si incompetenti slugi peste tot.nu facem autostrazi ca avem un incompetent sluga mafiei la cnair ionita prostul nostru .lotul 3 si 4 mort lugoj deva .sibiu pitesti mort .craiova pitesti mort.avem la iccj judecatorii nostri corupti si slugi umile ale mafiei .va cerem sa le dati numele ca sa stie mafia cui sa se adreseze sa nu mai piarda timpulputeti sa luati numele si de la presedinta iccj .este legatura noastra cu slugile de jydecatori.avem slugi la tv si presa.va terminam romanilor.iohannis un maimutoi care se plimba ca proasta -n targ .sri freaca menta un dobitoc la conducere de fapt doi papagali.ccr este al nostru .cosma trebuie sa dea niste bani si slugii noastre toader cu buboi pe fata si un baiat angajat de psd la iasi.un idiot de altfel.
JUSTITIABILUL
27 Mar 2018

Crearea unor proceduri judiciare cu continut confuz, echivoc, faciliteaza emiterea de speculatii in favoarea infractorilor sau faptuitorilor ticalosi. (“Persoana care ajuta un hot la savarsirea de infractiuni, se numeste COMPLICE si este pedepsit pentru asta. Daca o alta persoana ajuta acelasi hot dupa ce a savarsit fapta, la ascunderea adevarului se numeste AVOCAT si este platit pentru asta » ceea ce constituie o mare aberatie sau CIUDATENIE JUDICIARA ). Populatia Romaniei in stadiul in care se afla dupa 28 de ani de la evenimentele din 1989 ARE NEVOIE MARE DE DREPTATE “ca necesitate sociala obiectiva” si nu de justitie ca sistem de drept ce functioneaza ca o platforma de aranjamente ale intereselor clasei politice dominante. Indicatorii de baza ce caracterizeaza eficienta sau randamentul sistemului judiciar romanesc, celeritatea solutionarii dosarelor, numarul cazurilor cu amanari si schimbari de solutii precum si procentajul rechizitoriilor finalizate cu condamnari, reliefeaza din nefericire pentru democratia romaneasca post-decembrista si justitiabili O STARE DE FAPT CATASTROFALA ce ilustreaza realizarea unor cheltuieli judiciare enorme din banul public fara nici o justificare. Sisitemul judiciar romanesc se poate eficientiza, FARA A SE APLICA MAI MULTE FAZE ALE PROCESULUI JUDICIAR, si FARA FOLOSIREA INSTITUTIEI AVOCATULUI prin infaptuirea justitiei cu obiectivitate si celeritate precum si cu cheltuieli minime, NUMAI aplicand modelul Sistemului de Justitie CANADIAN, a Tribunalului Electronic, bazat pe stiinta ciberneticii judiciare. Completul de judecata este format dintr-un IT-ist sau cibernetician instruit si din punct de vedere ala cunostintelor juridice, un judecator ce detine si cunostinte IT si un calculator performant cu softul adecvat.
Random imageUltimele stiri


STARBAG