2019-04-26 03:09


Decizie BOMBĂ la CEDO în favoarea lui Dragnea. Ce au decis magistrații în cazul CONDAMNĂRII liderului PSD

 |  23:22
Decizie BOMBĂ la CEDO în favoarea lui Dragnea. Ce au decis magistrații în cazul CONDAMNĂRII liderului PSD

Liviu Dragnea primește vești bune de la CEDO. Curtea de la Strasbourg a decis că judecătorii care nu au judecat procesul lui Liviu Dragnea nu pot semna și motiva hotărârile altora, întrucât violează dreptul la un proces echitabil.

Decizia Completului de cinci al ICCJ de condamnare a lui Liviu Dragnea trebuie revizuită întrucât a fost semnată de șefa IICJ Cristina Tarcea pentru judecătoarele Livia Stanciu și Luminița Zglimbea, scrie luju.ro.

Judecătorii europeni au statuat că judecătorii care nu au participat la proces nu pot motiva hotărârea judecătorească și să o semneze pentru că nu pot oferi garanția că au făcut o bună administrare a actului de justiție și ca atare încalcă dreptul la un proces echitabil.

O asemenea împrejurare a fost declarată că violează Articolul 6 din Convenție – dreptul la un proces echitabil.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-19

TAGURI: cedo, condamnare, liviu dragnea, proces, jduecatori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VALI
19 Iul 2017

Spuneti numai prostii! La CEDO nu s-a judecat dosarul lui Dragnea,s-a dat o sentinta de acest gen intr-un dosar judecat in Slovenia.
VALI
19 Iul 2017

Spuneti numai prostii! La CEDO nu s-a judecat dosarul lui Dragnea,s-a dat o sentinta de acest gen intr-un dosar judecat in Slovenia.
ANONIM
19 Iul 2017

Vali de unde stii tu ca nu s-a pus in discuție la CEDO dosarul lui Dragnea,ai fost tu in sală sa-ti dai cu parerea?Daca te intereseaza in mai toate dosarele întocmite de DNA abuziv se impune REVIZUIREA, iar statul va trebui să plătească despăgubiri consistente,conform legii.Asa că pînă nu se votează legea pt.răspunderea magistraților Statul va plăti din buzunarele noastre toate aceste erori si abuzuri judiciare..
PETRE
19 Iul 2017

@anonim.... du-te cu bobocii pe imaş....
SANDU V.
19 Iul 2017

anonimule PENAL, dar tu de unde stii ca "mai toate doasrele intocm ite de DNA " au fost intocmite "abuziv"? esti cumva vreun "procuror" si noi nu stim? tara de hoti si de mafioti ce sunteti!
SANDU V!!!!
19 Iul 2017

dAR TU DE UNDE STII CASUNT PENAL penal esti tu Ai vazut ponta nu este vinovat el cel mai bun prim ministru al Romaniei de dupa 1989 sa fie tarat prin tribunale doar pentru ca statul mafiot al procurorilor vrea astaDl Voiculescu a fost eliberat TRAIASCA ANTENA 3 SI rtv JOS liftele pagane
@NIKOL EVEN
19 Iul 2017

TU ASTA' OM FI MAI MARI HOTI DECAT NATZIA TA DE PERCIUNATI CARE NE-ATI JEFUIT SI NE-ATI EXPLOATAT SECOLE LA RAND SI O FACETI SI IN ZIUA DE AZI TOATE GUVERNELE COMUNISTE ALE EUROPEI AU COLCAIT DE JIDANI ATI FOST CALAII AMARATILOR SI TU AI TUPEUL SA GUITZI? CE VI S-A INTAMPLAT A FOST PE DREPT ATI FI MERITAT MAI MULT ORICUM PAREREA UNEI SCURSURI FRUSTRATE CA TINE NU CONTEAZA PREA MULT
TU ASTA' OM FI
19 Iul 2017

Japita invata gramatica romana sau esti alogen vandut lui soros Dar cand jefuiati banci erati toti la comun nu comunisti asai ?Copos Catarama Dinu PATRICIU POPOVICIU TRUICA PRINTUL ETC au fost comunisti dihanie nedreapta
TU ASTA ' OM FI
19 Iul 2017

dAR CAND ATI UCIS 11000 de tarani ati facut o din dragoste crestineasca asai?Atunci nu erati jidani cand arendati mosii apoi exploatati oameni la sange Mi se pare ca erati toti jidani I brateanu ce era Averescu ce era Ati uitat ce ati facut sau o faceti intentionat Lumea nu uita si nu este proasta dihanie MISA
TONY BLAJINUL
19 Iul 2017

Oameni buni pe acest pamant au fost Finte malefice criminali si calai fara mila care au decapitat si inca mai decapiteaza ,inclusiv jurnalisti DE ce atata ura impotriva Alesului Natiuni sa inteleg ca am devenit un popor canibalic alegem victima Grasa si o aruncam in frigare Alo asa a inceput si stalin Sau HITLER a fost ridicat prin ode de poporul tiranic cu tactica criminala ,lau idolatrizat pana lea dovedit ca ce fac nui omeneste si ,apoi sa sinucis si el DRAGNEA esate un om inteligent propulast de Romani si membri partidului cel slaveste ca pe mesia ,DE ce il uram VRETI caoul lui pe tipsie au facuto si alti si azi paginile istoriei omeniri le atribuie nume de criminali ,SA nu uitam poporul ces ucide miseleste ALESUL va fi blestemat NOI incotri spre blestem sau o viata putin mai buna ,PRIVITI sau cititi Alte popoare o duc foarte rau nici pretioasa apa potabila no primesc NOI prin munca si bunatatea bunului dumnezeu traim in gradina maici domnului si ne vaicarim mai ceva ca niste cersetori amarati .
JEAN DIN VALE
19 Iul 2017

Daca exista o pronuntare a CEDO in acest caz nu stim. Dar daca exista, nu anuleaza hotararea de condamnare a instantei din tara! Dragnea ramane penal, cu o condamnare definitiva dar din pacate "cu suspendare"!
JEAN DIN VALE
19 Iul 2017

precizare: numai in cazul in care motivarea redactata nu coincidea cu hotararea instantei ce a judecat cazul s-ar putea fi vorbit de o ilegalitate ce ar fi viciat verdictul.
ANONIM
19 Iul 2017

DOSARUL LUI DREAK-NEA CU ALEGERILE este la fel ca cel a lui NASTASE cu termopanele pentru a-i spala pe puscariasi EI DOI au FAPTE PENALE EXTREM DE GRAVE CU PERICOL SOCIAL DEOSEBIT DE GRAV care nu se pot prescrie. Pentru diminuarea MARII CORUPTII din RO printre altele sunt necesar cateva masuri administrative printre care; sa se desfiinteze urgent CONSILIILE JUDETENE (structuri pur mafiotice si inexistente in alte state civilizate) care BARONIZEAZA Romania SARACIND populatia, dar si a JUDETULUI ILFOV - cea mai mare zona ciminogena din Ro CARE INCONJOARA CAPITALA in mod CIRCULAR ca o caracatita si unde se intinde ca o CIUMA - tot aici este si principala pepiniera a MAFIOTILOR si BANDITILOR autohtoni si straini . Aceste ANOMALII sau GROZAVII facute in numele democratiei sau descentralizarii aduc prejudicii enorme, grave, bunului mers al societatii romanesti. Pentru administrarea judetelor sunt suficiente PREFECTURILE , PRIMARIILE si CONSILIILE LOCALE, este adevarat ca, CONSILIILE JUDETENE sunt structuri POLITICO-MAFIOTE ce intretin si dezvolta MAREA CORUPTIE din Ro.In consiliile judetene se regasesc GUNOAIE UMANE, SEMIDOCTI, BANDITI, TICALOSI, ETC. Jud IF este intr-adevar o structura administrativa UICA in LUME cu un teritoriu distribuit circular in jurul capitaleI unde se cultiva si se dezvolta FAUNA MAFIOTA SI CEA CRIMINALA in detrimentul dezvoltarii normale a ZONEI METROPOLITANE.
FBI
19 Iul 2017

PENTRU CA DREAK-NEA L-A FACUT PARLAMENTAR PSD PE FRATELE fostului sef al PNA AMARIEI, DNA IL PROTEJEAZA. Unde au disparut porcii din rezerva de stat de la Peris si cum au profitat firme din anturajul lui Dragnea de o ferma in faliment. O afacere cu actionari din Teleorman din care statul a pierdut 150 de milioane de lei. SUNT patru plangeri penale, una facuta de Rezervele Statului, alta de BCR si doua de catre lichidatorul judiciar de la Romsuintest SA Peris – toate vizand falimentul Romsuintest Peris si disparitia a 21.500 de porci din rezerva de stat. Plangerile s-au lasat cu dosare penale deschise in ultimii ani, insa toate sunt in lucru. Statul a pierdut din afacerea falimentara de la Peris peste 150 de milioane de lei. In sesizari sunt reclamate posibile infractiuni de care ar fi profitat Tel Drum si Interfrigo Logitics, firma unde are interese si fiul lui Liviu Dragnea. Rezerva nationala de carne de porc in viu, ce consta in aproximativ 21.500 de animale (1,7 milioane de kilograme), a disparut inca din 2011 din fermele Romsuintest SA Peris. Era una dintre cele mai mari ferme de porci din tara, cu aproape 90.000 de capete in saivanele sale din Ilfov. Rezerva nationala reprezinta hrana necesara populatiei in cazul unui dezastru natural sau in cazul inceperii unui razboi. Falimentul Romsuintest Peris si taierea porcilor din ferme s-a soldat cu plangeri penale realizate de Administratia Nationale a Rezervelor de Stat (ANRS), BCR si administratorul judiciar numit de instanta dupa deschiderea insolventei in ianuarie 2012. Din aceste sesizari penale reiese ca persoane si firme care duc din nou catre liderul PSD, Liviu Dragnea, au profitat de disparitia porcilor, inclusiv cei din rezerva de stat, precum si de banii societatii proveniti din credite bancare sau returnari de TVA. Sesizarile au ajuns la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) sau Parchetul General. Unele dosare s-au deschis inca din 2014, altele in 2015, dar inca n-a fost finalizat nici u
Random imageUltimele stiri


STARBAG