2018-12-16 01:03


Decizie CNATDCU: Petre Tobă și Florentin Pandele au plagiat în tezele de doctorat

 |  12:50
Decizie CNATDCU: Petre Tobă și Florentin Pandele au plagiat în tezele de doctorat

Lucrările de doctorat ale lui Petre Tobă și Florentin Pandele sunt plagiate, potrivit unei decizii a Consiliului general al CNATDCU.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației, Mirabela Amarandei, a declarat, miercuri, că din cele 47 de persoane din Consiliul General al CNATDCU și-au exprimat votul 37, un număr de 36 fiind în favoarea raportului Comisiei de experți care a constatat că Petre Tobă și Florentin Pandele au plagiat.

"Au fost exprimate 37 de voturi din 47 cât numără componența Consiliului General al CNATDCU. Dintre cele 37 de voturi un număr de 36 sunt în favoarea raportului Comisiei de experți care constată plagiatul în cazul Petre Tobă și Florentin Pandele. Un vot a fost împotrivă. Consiliul General al CNATDCU a decis că cele două lucrări sunt plagiate, respectiv propun retragerea titlului de doctor în cazul domnului Petre Tobă și al domnului Florentin Pandele", a precizat Mirabela Amarandei, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-12

TAGURI: decizie, cnatdcu, petre toba, florentin pandele, plagiaza, teza, doctorat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
12 Oct 2016

UITE DOCTORUL....NU E DOCTORUL....HOKUS POKUS.....ACADEMICIAN DOCTOR-INGINER ELENA CEAUSESCU....FAMIGLIA MAFIOTA PANDELE-TROMPETA FIREA>>>>>>MAFIA NKVD-ISTO-BOLSEVICA A LUI ILICI TERORISTUL SEF AL ROMANIEI......CARE A DISTRUS TOATA TARA CU TARFE "KUSHER"DE LA BIVOLARU SI TERORISTI ACOPERITI CARE FAC PE "CAPITALISTII DE CUMETRIE">>>>>>SA VA IA DRACU CU TOT NEAMUL DE SCARBOSENII MIZERII
Random imageUltimele stiri


loading...