2018-12-15 18:13


Decizie DEFINTIVĂ a magistraților în cazul lui Adrian Severin. Ce se întâmplă cu fostul EUROPARLAMENTAR

 |  16:10
Decizie DEFINTIVĂ a magistraților în cazul lui Adrian Severin. Ce se întâmplă cu fostul EUROPARLAMENTAR

Veste mare pentru Adrian Severin. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis cererea de liberare condiţionată pentru fostul europarlamentar, condamnat în luna noiembrie a anului 2016 la 4 ani de închisoare pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Decizia este definitivă.

Pe 22 ianuarie, Judecătoria Sectorului 5 a admis cererea de eliberare a lui Adrian Severin, însă procurorii au atacat hotărârea. Severin a spus atunci că a executat pedeapsa cu demnitate şi nu a cerut zile câştig, deşi a scris numeroase lucrări ştiinţifice, invocând şi probleme de sănătate.

Adrian Severin este acuzat că în perioada decembrie 2010 - martie 2011 a acceptat promisiunea a două persoane de a-i plăti 100.000 de euro anual, în schimbul depunerii de amendamente în comisiile de specialitate ale Parlamentului European. Potrivit anchetatorilor, în schimbul banilor, Adrian Severin ar fi acceptat să voteze împotriva unor amendamente ce nu corespundeau intereselor firmei pe care cele două persoane pretindeau că o susţin, acestea fiind în realitate reporteri de la "Sunday Times".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-28

TAGURI: adrian severin, decizie definitiva, magistrati, inchisoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
01 Mar 2018

Ziceți ceva și de zona de colectare Recicleta!https://www.recicleta.ro/sustine-recicleta/.Ajutați,oameni buni,să se extindă zona de colectare Recicleta pentru toate scările de bloc din capitală!
Random imageUltimele stiri


loading...