2018-11-19 15:38


DECIZIE. Dragnea a CONTESTAT sechestrul pe avere

 |  14:51
DECIZIE. Dragnea a CONTESTAT sechestrul pe avere

Șeful PSD Liviu Dragnea a contestat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sechestrul instituit pe avere în dosarul Tel Drum, conform avocatei sale, Maria Vasii.

Se invocă faptul că nicio instituţie nu s-a constituit parte civilă în acest dosar şi, prin urmare, necerând nimeni recuperarea vreunui prejudiciu, procurorul nu ar fi avut dreptul să ia măsuri asigurătorii.

"Am contestat ordonanţa de instituire a măsurilor asiguratorii deoarece a fost emisă de procuror cu nerespectatrea unor forme esenţiale cerute de lege. De exemplu, măsura asiguratorie a fost justificată de către doamna procuror prin aceea ca să se indisponibilizeze bunuri necesare pentru acoperirea despăgubirilor, a prejudiciului. Noi nu avem nicio constituire de parte civilă, ca atare nimeni nu a revendicat până în prezent un prejudiciu. Procurorul nu are căderea să indisponibilizeze din oficiu în lipsa unei părţi civile care să revendice aceste despăgubiri”, a declarat, vineri, pentru Digi 24, avocata Maria Vasii.

DNA a anunţat în urmă cu trei zile că liderului PSD i-a fost pus sechestru asigurător şi poprire pe toate bunurile, până la concurenţa sumei de peste 127,5 milioane de lei, în dosarul Tel Drum. De asemenea, procurorii i-au pus sechestru pe conturile bancare, dar şi pe acţiuni şi părţi sociale deţinute în firme.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-24

TAGURI: dragnea, contestare, sechestru avere, dosar tel drum
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


REGHE
24 Noi 2017

CORECT.....INTAI PROCURORIL SA ADUCA DOVEZI CLARE...PALPABILE SI APOI SA PUNA SECHESTRU... VĂ MAI ADUCEȚI AMINTE DE ACUZARILE RUSANU....CHILIMAN ???? FÂSURI ALE PROCURORILOR SLUGI ALE PLAGIATOAREI SI GROFULUI
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Noi 2017

flausatule...ti-ai rezervat pat la jilava?
CIPRIAN GONTINEAC
25 Noi 2017

Tare cu JILAVA
Random imageUltimele stiri


loading...