2018-12-15 09:33


DECIZIE dură a instanței pentru Cristian Boureanu

 |  17:12
DECIZIE dură a instanței pentru Cristian Boureanu

Fostul deputat Cristian Boureanu, cercetat pentru ultraj în urma scandalului cu poliţiştii care au oprit în trafic maşina în care se afla, pe care i-a insultat şi lovit, rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile, a decis vineri Tribunalul Bucureşti, hotărârea fiind definitivă. Magistraţii au admis, astfel, contestaţia procurorilor la decizia Judecătoriei Sector 1, care hotărâse plasarea în arest preventiv a fostului parlamentar.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis contestaţia procurorilor Parchetului Judecătoriei Sector 1 şi au prelungit mandatul de arestare preventivă a lui Cristian Boureanu.

Decizia Tribunalului este definitivă.

În 3 iulie, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 hotărâseară ca fostul deputat să fie plasat în arest la domiciliu, decizia fiind contestată de procurori.

În urma incidentului din noaptea de 8 spre 9 iunie, Cristian Boureanu a fost dus la Poliţie, ulterior fiind solicitată o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral şi fractură de sinus maxilar. Diagnosticul a fost menţionat ulterior şi de către avocata acestuia, care a reclamat că fosul deputat a fost agresat de poliţişti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-08

TAGURI: arest preventiv, cristian boureanu, instanta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BABUIN
07 Iul 2017

Corect.....acest animal nu ar trebui lăsat liber
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Iul 2017

nu s-a mai auzit pana la BOU-reanu sa te iei la bataie cu Politia Rutiera ca si pasager in masina.......sa-si schimbe numele din BOU-reanu in DOBITO-ceanu....sau TEMBEL-ovschi.....o sa ia 100% condamnare pentru ultraj indiferent ce ar face
VIRGIL MOLDOVAN
08 Iul 2017

Acest dobitoc trebuie tinut cat mai mult la "racoare"
ANONOM
08 Iul 2017

Acest focar de infectii, ar trebui sa stea izolat minim 10 ani, sa-i mai taie din greata.
GABRIEL
08 Iul 2017

La racoare ...acest nemernic este un pericol public...Frumos exemplu de parlamentar...
MISTER G
08 Iul 2017

Indivizii precum Boureanu trebuie lăsați la fezandat in beciurile închisorilor, mult timp, până realizeaza că nu sunt buricul pământului și învață să respecte ĺegi și reguli. Ďacă nu reușesc, asta e, le asigurăm cazare permanentă!
Random imageUltimele stiri


loading...