2018-12-15 14:48


Decizie fără precedent în Justiţie. Suspendarea unei pedepse cu închisoarea, revocată

 |  20:50
Decizie fără precedent în Justiţie. Suspendarea unei pedepse cu închisoarea, revocată

Înalta Curte a revocat suspendarea executării pedepsei de 3 ani închisoare în cazul fostului deputat PSD şi director al Romsilva, Ion Dumitru. Acesta a fost condamnat acum doi ani la plata a aproape 1,7 milioane de lei către Romsilva, însă, între timp şi-a donat averea surorii sale. E vorba despre 80 de imobile, case, terenuri şi loturi de pădure.

Acum 2 ani, fostul deputat PSD şi director al Romsilva, Ion Dumitru, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru păgubirea Regiei cu aproape 1,7 milioane de lei.

Romsilva a încercat să îşi recupereze prejudiciul, insa Ion Dumitru nu avea nimic pe numele său. În martie anul acesta, Romsilva s-a adresat Înaltei Curţi şi a cerut anularea contractului de donaţie şi revocarea suspendării pedepsei cu închisoarea.

Înalta Curte a dat dreptate Romsilva şi a decis să revoce suspendarea executării pedepsei de 3 ani de închisoare faţa de Ion Dumitru. Contractul de donaţie nu a fost, însă, anulat din motive de tardivitate.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la completul de cinci judecători.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

TAGURI: suspendare, revocare, romsilva, director, prejudiciu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MORțII MAMII LUI!
19 Noi 2015

Văd bine pe ecran? Și- a înstrăinat averea soră-sii, de vreo 80 de imobile, case, terenuri şi loturi de pădure....adică, pădurea Ro, nu?! Așa s-a făcut ”boier” cu acte groful ăsta cu față de cretin, scăpat ca majoritatea(a câta oară). de (in)Justiție! Uitați-vă pe rafturile din spatele imbecilului...tronează o icoană mică, iar mai sus, DE-A DREAPTA lui SUS, înrămată - altă jivină scârboasă, condamnată la CEDO...Iliescu, iar în stânga lui, lămuriți-vă voi cine-i! Ori el în tinerețe, ori Năstase?!
MARIA
20 Noi 2015

Trebuiesc confiscate averile pina la al 3-4 grad de rudenie altfel nu se recupereaza nimic din ce au furat,intrebati oamenii care au cunostiinta (avocati,politisti,specialistii in drept).In momentul de fata NU SE RECUPEREAZA NIMIC DIN CE AU FURAT TOTI ESCROCII DIN TARA!!!ESTE FACUT IN MOD VOIT TOTUL!!! Restul este gargara....
Random imageUltimele stiri


loading...