2019-01-23 10:17


DECIZIE în PSD după condamnarea lui Dragnea. Mesajul premierului Dăncilă

 |  22:40
DECIZIE în PSD după condamnarea lui Dragnea. Mesajul premierului Dăncilă

După o perioadă de liniște după anunțarea deciziei de condamnare în cazul liderului PSD, Liviu Dragnea, au început să curgă mesajele de susținere pentru șeful partidului. La scurt timp, a fost anunțată și prima decizie a partidului.

Astfel, în aceste condiții a fost convocat Comitetul Executiv al PSD pentru vineri 22 iunie, la ora 16.00 la Palatul Parlamentului. Rămâne de văzut ce poziție vor adopta liderii partidului de guvernământ după șocul provocat de decizia instanței de joi.

Între timp, premierul Viorica Dăncilă, preşedinte executiv al PSD, consideră că cei care cer demisia liderului partidului, Liviu Dragnea, înainte de pronunţarea unei decizii finale ''încalcă grav Constituţia României, Directivele Europene şi standardele Comisiei de la Veneţia, care garantează toate prezumţia de nevinovăţie''. ''Decizia instanţei de judecată în cazul preşedintelui PSD ne arată că modul în care în România se aplică legea este încă sub influenţa arbitrariului. Liviu Dragnea a fost condamnat pentru o faptă prevăzută de un articol pentru care există deja o decizie a CCR că trebuie modificat pentru a fi în acord cu regulile Constituţiei. Într-un stat democratic, incertitudinile nu au ce căuta în înfăptuirea actului de justiţie, iar atât timp cât există decizii ale CCR pe care unii judecători le acceptă, alţii nu, nu ne putem gândi decât că această hotărâre de condamnare nu se va menţine şi după recursul din apel'', afirmă premierul, citată într-un comunicat al PSD. Ea îşi exprimă susţinerea faţă de Dragnea la conducerea formaţiunii politice şi a Camerei Deputaţilor. ''Cred cu tărie în nevinovăţia preşedintelui PSD şi îl asigur de toată susţinerea mea la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor - aceasta este singura atitudine corectă pentru respectarea prezumţiei de nevinovăţie, aşa cum ne cere Comisia Europeană, prin Directiva 2016/343. Consider că cei care cer demisia preşedintelui PSD înainte de pronunţarea unei decizii finale încalcă grav Constituţia României, Directivele Europene şi standardele Comisiei de la Veneţia, care garantează toate prezumţia de nevinovăţie. Guvernarea PSD -ALDE rămâne unită, obiectivele noastre, angajamentele noastre, determinarea noastră rămân aceleaşi. Vom realiza programul de guvernare şi vom duce până la capăt angajamentele pe care ni le-am asumat în faţa cetăţenilor, uniţi şi puternici în faţa tuturor piedicilor puse de cei care nu doresc binele acestui popor'', subliniază premierul. 

 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-21
Citeste si:
Dacian Cioloș dă SEMNALUL: ”Liviu Dragnea trebuie să PĂRĂSEASCĂ viața publică”
Victor Ponta îi cere DEMISIA lui Liviu Dragnea după CONDAMNARE
Băsescu, MESAJ pentru Dragnea după CONDAMNARE: ”Daddy, trebuie să pleci ACUM”
Liviu Dragnea a fost CONDAMNAT la 3 ani și 6 luni de ÎNCHISOARE cu executare

TAGURI: decizie, psd, cex psd, dragnea, condamnare, viorica dancila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
21 Iun 2018

DISTRUGE-TI TOT PARTIDUL . SA VEZI CE MAI URMEAZA DUPA CADEREA MAGARULUI SEF . NU MAI AU DOCTRINA , LIDER , BASTAN
AI BELITO BELINI
21 Iun 2018

INCONJURAT NUMAI DE LIMBA LATA SI CUR PATRAT . UNDE ESTE FUFA LUI CARE A LUCRAT LA GHITA ? IAR TASU POLITAI LA PUSCARIA RAHOVA . ARE PILE ACOLO 4 ANI . PLUS CE URMEAZA . ACUM AU INCEPUT PANTERELE SA ATACE LEUL SEF , CEL MARE . MESAJUL AR PUTEA SA INTREBE CITE REDEVENTE IA TARA DE LA BARBATUL EI DIRECTOR GENERAL LA OMW PETROM ??????????? UNDE ESTE SI SE DUCE PETROLUL SI GAZELE NOASTRE ?????? IAR NOI PLATIM SI MAI MULT LA IARNA
MAPISPEDRAC-NEA
22 Iun 2018

https://www.riseproject.ro/articol/retetele-financiare-ale-miliardarului-de-la-rosia-montana-panamapapers2/
LIMBA LATA
22 Iun 2018

TREABA LOR ESTE CA SINT PE ROSU CU MENSTRUATIA SI PULITICA DE BUCATARIE . CUM ZIC ELE .
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...