2019-01-16 18:32


Decizie INCREDIBILĂ luată în cazul preotului POMOHACI

 |  14:15
Decizie INCREDIBILĂ luată în cazul preotului POMOHACI

Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia a decis ca preotul Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul General pentru că ar fi încercat să corupă sexual un minor de 17 ani, să fie dat afară din preoție.

"În urma judecării cazului părintelui Pomohaci, Consistoriul Eparhial s-a pronunțat și a hotărât caterisirea părintelui Cristian Pomohaci. Aceasta înseamnă pierderea preoției pentru totdeauna și a posibilității de a ocupa un post în activitățile bisericești. Nu va mai putea îmbrăca haina preoțească. (...) Decizia a fost aprobată de ÎPS Irineu, este executorie, dar poate fi atacată în termen de 15 zile la mitropolit", a spus reprezentantul Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia.

Preotul Cristian Pomohaci ar fi trebuit să prezinte, până miercuri, dovezile cerute de superiorii săi pentru a-și susține nevinovăția față de acuzațiile ce i se aduc. El a depus doar o cerere prin care acesta solicită retragerea temporară din preoție, invocând motive de sănătate.

Până acum, preotul Cristian Pomohaci a fost suspendat din funcție timp de 30 de zile de către arhiepiscop, care i-a interzis să mai slujească în biserică, urmând ca membrii Consistoriului Eparhial să se pronunțe asupra acestui caz.

Parchetul General a preluat, pe 19 iulie, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș dosarul în care preotul Cristian Pomohaci, din Parohia Moșuni, județul Mureș, este cercetat pentru racolare de minori în scopuri sexuale.

Preotul a fost înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale unui minor, iar înregistrarea a apărut în presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-28
Citeste si:
Preotul Cristian POMOHACI s-a autosuspendat din PREOŢIE
Biserica Ortodoxă, măsuri DRASTICE după scandalul Pomohaci
DECIZIE drastică a Arhiepiscopiei Alba Iulia în cazul preotului POMOHACI, acuzat de CORUPERE SEXUALĂ a unui MINOR
Preotul POMOHACI, acuzat de CORUPEREA SEXUALĂ a unui minor, susținut de sute de credincioși
ÎNREGISTRĂRI HALUCINANTE: Preotul Pomohaci, convorbiri sexuale cu un minor

TAGURI: cristian pomohaci, dat afara, preotie, arhiepiscopie alba iulia, corupere sexuala, minor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
28 Iul 2017

De ce ar fi decizie incredibila???....SUNTETI NEBUNII??? LOCUL LUI ESTE LA PUSCARIE....SA DEVINA FETIȚĂ PTR DETINUTI
@GOGU
29 Iul 2017

gogule nu sapa groapa altuia ca s-ar putea sa pici tu in ea nu sunt de partea lui pomohaci-departe de mine gandul acesta-dar am vazut si la tv atata incrancenare si ura ,spectacol de proasta calitate unde niste personae frustrate faceau spume la gura Dupa cum vezi si-a primit pedeapsa meritata si aceasta e numai inceputul decaderii lui pomohaci
GOGU
29 Iul 2017

Mai @ gogu ....iti place sa iti fie freacata rozeta ??? Dute la homohaci....acum nu mai este Preot....este in tagma ta de gay OARE TI SE PARE NORMAL CA UN PREOT SA FIE HOMO ...SICTIR
Random imageUltimele stiri

loading...