2018-12-19 11:40


DECIZIE LA VARȘOVIA: SUA trimit 1.000 de militari în România

 |  13:27
DECIZIE LA VARȘOVIA: SUA trimit 1.000 de militari în România

Statele Unite ale Americii au decis trimiterea unui contingent de 1000 de militari în România, începând din 2017, pentru a asigura paza la granița de est, transmite Digi24.

Soldații americani vor fi dotați cu tancuri și blindare, ei vor staționa la baza Mihai Kogălniceanu și vor fi schimbați o dată la nouă luni.

Decizia a fost luată în baza acordului bilateral România-SUA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-08

TAGURI: varsovia, summit nato, militari americani, baza mihail kogalniceanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COL. DUDĂ -PRINCIPE DĂ CĂKA
08 Iul 2016

EI, AȘA DA! MI-O VINT IRIMA LA LOC. (”REAȚ A DRACULU DĂ GENII CARPATINE!”)
CROCODILUL FLAMAND
08 Iul 2016

VOM FI ATACATI DE UN COMANDO DE CAPITALISTI DE CUMETRIE..CONDUSI DE UDREA SI PONTA....DOTATI CU GEAMANTANE PLINE CU SPAGA IN DUBAI
PETRE INSPIRESCU
09 Iul 2016

Dar astia ce mai apara , mai este ceva romanesc la Constanta (in afara de forta de munca ) ? Poate ca sunt trimisi de FMI sa le apere investitiile in sărăcie so când comentează cate unul pune tancu pe el . Eu mă întreb ,sper ca nu deranjez cu ceva .
RONI
09 Iul 2016

dle presedinte obama nu credeti ca trebuie imediat sa desfiintati vizele pentru romani?este un non sens si pare cam a bataie de joc sa ne tineti la usa cand noi va primim cu inima deschisa .nu ati vorbit cu soldatii americani si nu v-au spus cat de bine se simt aici?ambasada sua face abuzuri incredibile la acordarea vizelor .
@RONI
09 Iul 2016

Care sunt acele "abuzuri incredibile"? Care e procentul de refuzuri? Hai sa discutam la concret.
RONI
09 Iul 2016

du-te sa ceri viza la acesti nesimtiti si ai sa vezi ce pot sa faca.in privinta procentajului tocami asta este motivul pentru care sua refuza sa elimine vizele.ma mir ca nu ati auzit cum de exemplu lui mihai sora i-a cerut sa demonsreze ca are loc de veci,ca exista sau exista un barbos care facea niste abuzuri incredibile .un exemplu mai vechi este adevarat dar elecvent:cunosc o persoana care avea cont in banca,un serviciu la o mare companie,chemare din sua cu toate cheltuielile platite,rezervare bilet avion dus intors,cont in banca,avea si vize de germania,austria si ambasada i-a refuzat viza .o bataie de joc incredibila la ambasad sua de la bucuresti.
Random imageUltimele stiri


loading...