2019-05-20 01:50


Decizie SURPRIZĂ: Cum ar putea SCĂPA Liviu Dragnea de CONDAMNARE

 |  19:40
Decizie SURPRIZĂ: Cum ar putea SCĂPA Liviu Dragnea de CONDAMNARE

Adrian Toni Neacșu, fost membru CSM și avocat al fostei soții a lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive a cerut Avocatului Poporului să sesiseze Curtea Constituţională referitor la termenul de 30 de zile în care se poate depune o contestaţie în anulare, după decizia CCR privind constituirea nelegală a completurilor de judecată.

Mutarea lui Neacşu l-ar putea scăpa pe Liviu Dragnea de condamnarea din Dosarul Referendumul.

"Mai exact, Neacşu susţine că nu doar cei care se află în termenul de 30 de zile de la comunicarea hotărârii de condamnare să poată depune contestaţia în anulare, ci toţi cei care au fost condamnaţi din 2014 încoace.

În această situaţie se află şi Liviu Dragnea, care a fost condamnat definitiv de un complet de 5, în 2016, la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul referendumului, iar hotărârea condamnării i-a fost comunicată în februarie 2017. Dacă sesizarea lui Neacşu ajunge la CCR şi este soluţionată favorabil, Liviu Dragnea ar putea depune o contestaţie în anulare, constituirea nelegală a completului fiind motiv de nulitate absolută, potrivit legii", scrie Ziarul de Vrancea


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-23

TAGURI: toni neacsu, csm, liviu dragnea, avocatul poporului, dosar angajari fictive
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Dec 2018

Poate el sa faca mii de artificii avocatzesti , draknea ramâne in mentalul colectiv tot un HOT , BORFAS SI LICHEA BOLSEVICA. DEGEABA FEL DE FEL DE ARTIFICII.
NEDUMERITU'
24 Dec 2018

Poate cineva sa ma lamureasca de ce atata timp (din 2014) marii avocati (unii mari profesori) care i-au aparat pe preacinstitii nostri politicieni, nu au vazut nelegalitatea constituirii completelor, aceasta fiind vazuta doar de CCR in actuala componenta?
ALUNELU
24 Dec 2018

ANONIM :Al celor 2-3% HAȘTAGIȘTI , nicidecum MENTAL COLECTIV , DE UNDE MENTAL COLECTIV???
ALECU
24 Dec 2018

Pentru domnul NEDUMERITU” :nu au văzut nalegalitatea completelor de 5 , pentru că erau prea tari cei din statul paralel. Au început să pice cîte unul , se mai echilibrează situația !!
''STATUL PARALEL''
24 Dec 2018

Aceasta sintagma a fost inventata tocmai de borfasii cu privilegii , penali pâna in maduva oaselor si preluata si de analfabetii mafiei psd , in general hoti de buzunare si asistati social.Sintagma a fost inventata in laboratoarele de partid haznaua 3 si tv ghita fugaru ai caror '' patroni'' AU JECMANIT ROMANIA. STATUL PARALEL ESTE MAFIA PSD-ALDE CU ANEXELE CCR, CNA, AV. POPORULUI, INS, SI PRIVILEGIATII CU PENSII SPECIALE SAU CUMULATE DE LA STAT CARE SE RIDICA LA cca. 8 milioane euro. Nimic nu va ramine asa . Rezolutia PE si raportul MCV SE VOR APLICA CONF. HOTARÂRII 2 DIN 2012 A ADEVARATEI CCR.
@ ALECU
24 Dec 2018

Cate dosare , sau mai bine zis cat ai furat pana la activ si te-a protejat mafia psd adica '' statul paralel'' (iliescu , nastase , basescu , udrea , ponta , hrebenciuc , blaga , mitrea , draknea etc) Cine taia porci cu '' statul paralel'' ? Nu, draknea care invoca aceasta '' fantoma '' . Cum au facut averi gigant acesti. borfasi din salarii de bugetar ? Indiferent de ideologia politica pe care o aparati NU VA MAI POZITIONATI DE PARTEA MAFIEI A HOTILOR SI BORFASILOR PENTRU CA DEVENITI COMPLICI. FOARTE MULTI ROMANI AU PICAT IN PLASA MANIPULARILOR DIN HAZNAUA 3 CARE ISI APARA PUSCARIASUL PATRON.
AI BELITO BELINI
24 Dec 2018

CEL MAI MARE BANDIT SARPELE ESCOBAR DE TELEORMAN . HAZNAUA LATRINA 3
ESCOBAR
25 Dec 2018

CE JUSTITIE SI LEGI INTOARSE DE BANDITI . A FACUT MIJMASURI SI FURATURI SAU NU ? SA JURE PE MASA SI COPII LUI ADEVARUL . LA PUS SA JURE PE BIBLIE SI CONSTITUTIE ? CE TOT O DAU TOTI LA INTORS ? ESCOBAR DE TELEORMAN .
BAU , BAU .
25 Dec 2018

SCAPAM NOI , DACA IL BAGA LA SAPUN SI TRIMIS LA EXPORT IN BRAZILIA
Random imageUltimele stiri


STARBAG