2017-01-17 09:27

EVENIMENT


Declaraţia lui Dodon: ''Privirea oamenilor tot mai mult se îndreaptă de la demagogi la profesionişti''

 |  18:37
Declaraţia lui Dodon: ''Privirea oamenilor tot mai mult se îndreaptă de la demagogi la profesionişti''
Stimaţi chişinăueni, Vă mulţumesc celorcare au avut încredere în mine şi m-au susţinut în această campanie electorală.Am obţinut 182.494 în Chişinău, în creştere semnificativă faţă de turul I descrutin.

Vreausă declar, promit, că PCRM nu recunoaşte înfrângerea în aceste alegeri.Diferenţa de un singur punct procentual nu poate fi considerată înfrângere, cuatât mai mult cu cât majoritatea chişinăuenilor înţeleg - rezultatelealegerilor din 5 iunie şi din 19 iunie au fost falsificate de către actualaguvernare, prin diferite metode. Începând cu procesul de întocmire a listelor,pline de persoane suplimentare şi suflete moarte, continuând cu diversiuni mârşaveîn ajunul alegerilor, cu transportarea masivă a oamenilor în ziua alegerilor,inclusiv din raioane şi din România, şi încheind cu modalitatea vicioasă aorganelor electoare de a număra voturile, asupra cărora, ca şi pe 5 iunie,planează suspiciuni fondate.

Noiapreciem toată complexitatea acestor atacuri grave asupra libertăţilor şi ademocraţiei şi vă promitem că vom găsi modalitatea de a apăra libera exprimarea adepţilor fideli ai statalităţii moldoveneşti, ai democraţiei şi orânduiriiconstituţionale.

Stimaţi chişinăueni, eu vă declarurmătoarele: Dorinţa oamenilor de a trăi în confort, de a se face ordine, de atrăi paşnic într-un oraş curat şi bogat e tot mai mare. Asta înseamnă că, maidevreme sau mai târziu, această dorinţă a cetăţenilor îşi va impune voinţa.Guvernarea liberal-democrată este în agonie. Ea se ţine pe aşii din mâneca luiGhimpu, pe fraude, utilizarea de resurse administrative şi agresiune.

Timpurilese schimbă. Şi timpurile noi vor solicita abordări noi, acţiuni concrete şirezultate reale. De aceea, privirea oamenilor tot mai mult se îndreaptă de lademagogi la profesionişti, oamenii devin tot mai raţionali şi realişti. Iarrezultatele pe oraşul Chişinău au demonstrat că această reorientare deatitudine deja a început”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-03-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image