2017-01-21 08:28

EVENIMENT


Declaraţii incendiare ale martorilor din dosarul în care a fost arestat directorul OTV: „Iuga vine des în Gară pentru a caută băieţi”

 |  18:08
Declaraţii incendiare ale martorilor din dosarul în care a fost arestat directorul OTV: „Iuga vine des în Gară pentru a caută băieţi”

Magistraţii Judecătoriei Sector 2 au decis arestareapreventivă pentru directorul de programe de la OTV, Doru Iuga, alături deoamenii de afaceri Andrei Marius Staicovici şi Klaus Zender. Aceştia sunt acuzaţide poxenetism şi relaţii sexuale cu minori. Alături de ei au mai fost arestaţi şiViorel Manolache Ştefan Romeo Haciadurian, Adrian Dobre şi Costel Ţurcan.Anchetatorii au stabilit că în casa de la Snagov a omului de afaceri germanKlaus Zender aveau loc petreceri între homosexuali şi pedofili.

Tot mai multe detalii ies la iveală în scandalul deprostituţie masculină şi pedofilie în care sunt implicaţi directorul OTV, DoruIuga, şi afaceristul Klaus Zander. Cei doi erau în vizorul anchetatorilor demai mult timp, perioadă în care discuţiile telefonice le-au fost înregistrate.Mai mult, anchetatorii au dezvăluit şi mărturii şocante ale minorilor abuzaţide Iuga şi Zander. Pe lângă înregistrările operate de SRI, în care Doru Iuga şiKlaus Zander discută între ei, dar şi cu proxeneţii despre „bebeluşii” pe caretrebuiau să-i primească, există şi mărturiile victimelor abuzate de aceştia.

Un tânăr de numai 17 ani povesteşte despre întâlnirile pecare le-a avut cu Iuga. „Am avut relaţii sexuale cu Doru Iuga de 5-6 ori la elîn apartament, de 4-5 ori la un hotel şi o singură data la un prieten de-allui, în zonă Gării de Nord. De fiecare dată mă plătea cu sume cuprinse între150 şi 250 de lei sau 100 de euro, în funcţie de câţi bani avea”, a mărturisituna dintre victime. „Iuga Doru vine des în Gară pentru a caută băieţi cu caresă întreţină relaţii sexuale. Şi lui Iuga Doru îi plac băieţii de 13-14 ani”, aspus unul dintre martori.

„Bebeluşi” de 18-19ani

Copiii folosiţi de reţeaua de proxenetism erau plasaţichiar şi la ora şase dimineaţa. Dezmăţurile aveau loc adesea în vila de laSnagov a lui Klaus Zander. Unii dintre ei au povestit anchetatorilor că proxeneţiişi clienţii le ofereau băuturi alcoolice.

„Am fost la vilă de la Snagov şi ne-a pus să dansăm goi.Aşa se stătea acolo”, a povestit una dintre victime.

Scooby: „Bine. Uite, îmi vin patru bebeluşi de 18 ani, 19ani... pregătiţi pentru Snagov şi calitate ce mi-ai cerut. Că să poţi să-mi dai2 milioane”.

Staicovici Andrei : „Da. Da' nu ştiu dacă mai pot să iauacuma ceva”.

Scooby: „De ce?”.

Staicovici: „Păi, s-au făcut nişte programări înainte”.

„Arăt că în urmă cu 2 luni, Andrei Staicovici mi-a adusun băiat pe nume Nicolas, care a rămas la mine de sâmbătă seară şi pânăduminică după-amiază. În acest timp, eu am întreţinut acte sexuale cu acesta,iar la plecare i-am dat suma de 270 de lei”, a declarat Zander Klaus în faţaanchetatorilor.

Postau pereţelele de socializare anunţuri cu băieţi

Scooby: „Fă, am găsit alt băiat. Înţelegi? Că l-am lăsatpe pasivu' ăla. Înţelegi? La Universitate. Şi eu sunt pe undeva... la Cişmigiu.Am găsit un activ... gipsy (n.n. - ţigan)”.

Staicovici: „Intră pe net, să-l văd!”

Scooby: „Păi, nu sunt la net, că n-am bani, soro! Io suntla Cişmigiu, nu la Kogălniceanu, acolo”.

Încă se caută criminalul

Anchetatorii cred că membrii acestei reţele ar putea avealegătură şi cu omorul din comuna Ciolpani din anul 2004. Cadavrul lui IonGabriel Dragomirescu, zis Iţă, în vârstă de 12 ani, a fost descoperit pe 2februarie 2004, în jurul orei 7.00, lamarginea drumului care leagă Complexul Snagov de Drumul Naţional 1, la nici 150de metri de şoseaua naţională.

„Micuţul era aşezat pe spate, cu genunchii spre gură. Eradezbrăcat de cele două perechi de pantaloni, iar chiloţii erau lăsaţi până îndreptul genunchilor. Nu avea un bocanc. Avea mâna dreaptă fracturată, iar mânastângă era luxată.” Medicii legişti au stabilit că a murit strangulat. Înprimul raport medico-legal se arăta că „suspectul a murit prin asfixiemecanică, dar nu este cunoscut obiectul folosit pentru a-l strangula, putea fiun lanţ, un cordon sau o curea. În plus, el fusese violat înainte de a fiucis”, a declarat procurorul Marian Gherman, cel care a instrumentat acestdosar până în anul 2009.

În 2004, Ion Gabriel Dragomirescu era elev în clasa a IV-ala Şcoala „Mihai Eminescu“ din Bucureşti şi locuia împreună cu tatăl său şiconcubina acestuia, dar şi cu sora mai mare, elevă în clasa a V-a. Proba ADNdespre care se presupune că îi aparţine autorului crimei nu a ajutat larezolvarea cazului, deşi au fost 200 de suspecţi şi s-au audiat peste 1.000 depersoane în dosar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-10-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image