2017-01-22 03:56

EVENIMENT


Defecţiuni la 24 Banking de la BCR

 |  19:33
Defecţiuni la 24 Banking de la BCR

Sistemul de plăţi prin internet şi telefon al BCR nu a funcţionat o perioadă a zilei de ieri, specialiştii băncii reuşind să remedieze situaţia spre seară. Defecţiunea a produs inconveniente pentru utilizatorii acestor servicii, dar nu au fost înregistrate pagube, după cum susţin reprezentanţii băncii.

Operatorii au spus că a fost o defecţiune a întregului sistem, motiv pentru care nu a putut fi apelat nici unul dintre serviciile care ar trebui să funcţioneze non-stop. BCR pune la dispoziţia clienţilor mai multe tipuri de servicii ce ar trebui să permită beneficiarilor să facă operaţiuni bancare, inclusiv plăţi, “fără restricţii de timp sau de spaţiu”, precizează banca. Utilizatorii acestor servicii au fost în imposibilitatea de a efectua operaţiunile pe care le doreau, cea mai gravă fiind cea referitoare la plăţi. Au fost clienţi care nu au putut verifica operaţiunile efectuate nici chiar după ce au contactat banca.

Conform Nicoletei Deliu, purtătoare de cuvânt BCR, problema a fost una de scurtă durată. ”A fost o problemă tehnică, şis-a rezolvat repede. Acum sistemul este total funcţional”, a declarat Deliu. Purtătorul de cuvânt a precizat că această defecţiune nu a produs pagube.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: BCR, defectiuni, 24 banking, operatiuni_bancare, clientiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image