2018-12-15 11:51


Delta ACM 93 a prins o reabilitare de 35 milioane de euro

 |  18:42
Delta ACM 93 a prins o reabilitare de 35 milioane de euro

Firmele aflate sub oblăduirea pedeliştilor primesc contracte pe bandă rulantă de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale,condusă de directorul Daniela Drăghia.

După ce li s-au decontat consolidări de versanţi şi anumite lucrări de reabilitare de pe DN67 D Târgu-Jiu - Băile Herculane, în valoare de aproximativ 7 milioane de euro, Delta Antrepriza de Construcţii şi Montaj 93, cunoscută ca aparţinând noului „rege” al asfaltului Florea Diaconu, fratele deputatului PDL Ştefan Pirpiliu, a câştigat un contract bănos de reabilitare a 47 kilometri de drum naţional. Astfel, Compania Naţională de Autostrăzi a semnat cu firma Delta ACM 93 contractul de execuţie lucrări pentru reabilitarea drumului naţional DN56, lotul 1 în lungime de aproximativ 47 km, între Craiova şi Calicea Mare. “Reabilitarea acestui drum naţional înseamnă lărgirea porţiunii carosabile de la 9 m la aproximativ 13 m, lucrări de terasamente (casete, şanţuri, rigole) şilucrări de consolidare a versanţilor. Lucrările de reabilitare a unui drum naţional costă între 500.000 şi 700.000 de euro/km”, ne-au explicat surse din rândul constructorilor. Lucrările de reabilitare a drumului naţional DN56 Craiova - Calicea Mare vor dura 24 luni, la care se adaugă doi ani perioada de garanţie. Proiectul este finanţat cu fonduri de la Banca Europeană de Investiţii (50%) şi de la bugetul de stat (50%).

În ultimul an, Delta ACM 93 a câştigat lucrări de întreţinere şi administrare a străzilor din Capitală pentru patru ani şi tronsonul de metrou Eroilor-Râul Doamnei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...