2017-01-18 03:44

EVENIMENT


Demolări la miezul nopţii: Primăria a dărâmat un imobil care apare pe lista monumentelor istorice

 |  09:46
Demolări la miezul nopţii: Primăria a dărâmat un imobil care apare pe lista monumentelor istorice

Noapte albă pentru locatarii de pe strada Ştirbei Vodă, din Capitală. Lapuţin timp după miezul nopţii, autorităţile au început să demoleze o clădire.Zgomotul puternic şi trepidaţiile i-au scos pe oameni din case, transmiteRealitatea.net.

Locuitoriidin zonă au fost indignaţi de zgomotul produs de utilaje. Au sunat imediat laPoliţie, însă oamenii legii nu au făcut decât să dea o amendă pentruperturbarea liniştii publice.Neregulile nu se opresc însă aici. Reprezentanţii ONG-urilor susţin că imobilulface parte din ansamblul arhitectural "Ştirbei Vodă'', care se află pelista monumentelor istorice.

Până laaceastă oră, reprezentanţii Primăriei Capitalei nu au putut fi contactaţipentru a comenta situaţia imobilelor de pe strada Ştirbei Vodă.

Dupădemolări, în zonă urmează să se construiască un bulevard care va face legăturaîntre Palatul Parlamentului şi Piaţa Victoriei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-01-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
12 Dec 2010

Aceste ONG-uri nu sunt de cat niste unelte pe care PDL-ul le foloseste in in cercarea de a-i diminua p opularitatea lui Oprescu! Dar nu tine!Bucurestenii nu pot fi pacaliti de ace ste manevre ieftine,porto calii!

Adauga un comentariu

Random image