2018-12-12 20:54


Deputat PSD, condamnat la şase luni de închisoare

 |  17:50
Deputat PSD, condamnat la şase luni de închisoare

Deputatul PSD Anghel Stanciu a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, in dosarul in care era acuzat ca si-a angajat fiul si nora la biroul sau parlamentar din Iasi.

Decizia Completului de cinci judecatori al ICCJ este definitiva.

In noiembrie 2013, deputatul PSD de Iasi Anghel Stanciu a fost trimis in judecata pentru conflict de interese, fiind acuzat ca si-a angajat fiul si nora la biroul sau parlamentar din Iasi, acestia obtinand astfel venituri de peste 65.000 de lei.

Procurorii aratau, in actul de sesizare a instantei, ca deputatul Anghel Stanciu a incheiat cu fiul sau doua contracte civile prin care acesta a fost angajat, in perioada 2007-2011, la biroul sau parlamentar. Fiul lui Stanciu a obtinut, in baza celor doua contracte, venituri de 38.945 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: inchisoare, deputat psd, condamnare, anghel stanciu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PSD-UL ESTE FRUNTEA ?
24 Noi 2015

Imediat dupa ce directorul general al CFR SA, Dan Mircea Costescu a fost numit ministru al Transporturilor de catre Dacian Ciolos, la usa acestuia a aparut un personaj controversat de numele caruia se leaga o multime de inginerii si aranajamente finciare si patrimoniale ale caii ferate. Este vorba de fostul director la CFR Calatori din „era” Miron Mitrea si al CFR Marfa din „epocile” Sova si Rus- George Buruiana. George Buruiana a inceput sa traga sforile impreuna cu Gruia Stoica ca Dragos Florescu sa ajunga secretar de stat in locul Magdalenei Grigore. Insa, regia lui Buruiana merge mai departe si el se vede director general al CFR SA in locul lui Costescu, iar locul de la CFR Marfa sa fie ocupat de cumatrul sau- George Micu, protejatul Ancai Boagiu care a devalizat in anii trecuti atat CFR SA cat si CFR Marfa. Mai trebuie tinut cont de faptul ca CFR Calatori este condusa de catre o „sageata” a baietilor destepti de la calea ferata, adica de udemeristul Iosif Szentes transferat recent la PSD Sector 5, ajuns initial consilier, in 2012, la companie tocmai la omul lui Gruia Stoica. Daca scenariul lui Buruiana devine realitate, si are toate sansele ca el se lauda ca ministrul Costescu nu misca in fata sa, adica Dragos Floroiu secretar de stat, Micu la CFR Marfa, iar el la CFR SA, practic, George Buruiana si Gruia Stoica au preluat efectiv controlul companiilor feroviare de stat si totodata controlul celor mai mari contracte de transport marfa care, astfel, se vor duce catre firmele celor doi. Astfel, CFR Marfa va intra in colaps, iar Gruia Stoica si George Buruiana isi vor umfla conturile.
BINE, BINE...
24 Noi 2015

CU SUSPENDARE! Dar după ce iese, va ocupa IAR un loc ”eligibil” în Parlamentul Rușinii? Pen că văz că majoritatea ”condamnaților” REVIN în forță pe holurile Casei Infractorului și mai dau și sfaturi (n)ulite apărând pe sticlă sau lipiți pe ziare....
Random imageUltimele stiri


loading...